STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sampiyonlar Liginde özellikle deplasmanlarda tirstik, orta sahayi ücledik ve kanatlardan vazgectik.

Sandik ki, böylece daha direncli olacagiz ve rakibi oynatmayacagiz. Paramparca ettiler bizi.

3-4 gol yedikten sonra da simdiki düzene gecip fena oynamamistik. Yani simdiki anlayisla devam etmek lazim.

Bizim oyunumuz budur, gücümüzü de burdan aliyoruz. Adam gibi her görevi yerine getirmek lazim ofansif ve defansif anlamda.

Gerisi gelir. Muslera dahil 11 kisi 95 dakika boyunca ölümüne kosmak ve oynamak zorundadir.

Gerektiginde Burak bile defans yapacak, oynarsa Yasin veya Bruma da yapacak. Bu mac böyle kazanilir.

Yoksa ilk 11´e Selcuk Hamit Yekta Dzemaili Emre 5´lisini de koysan, 3 tane yersin.

TvDmpJk.png

Şu pinolu kadro orda nasıl fark yemedi birde arda kewel lincoln lü kadro öne geçmesine rağmen nasıl o maçı koparamadı beni en çok şaşırtan karıköy maçlarıdır..

bu takımın gelecek sezon da şampiyonlar liginde grup aşamasından başlaması lazım, 4.yıldız filan umrumda değil şampiyonlar ligi için çık feneri deplasmanda yen. şampiyonluğunu kutla!

Melo'nun olmadığı 1 maç vardı. 2012 süper kupa maçı. Orta ikili Selçuk ve Engin'le ezmiştik feneri önde basıyorduk, boğuyorduk nefes aldırmıyorduk. Hatta Engin atıldıktan sonra bile oyun üstünlüğümüz devam etti.

Sonra Burak denen bela geldi her şey çöpe gitti. Sistemin içine etti.

Zaten burak efendi geldikten sonra oynadığı ve oyun kontrolünü aldığımız,domine ettiğimiz tek maç yok.O geldikten sonra sadece 3-2'lik real madrid ve 1-0'lık süper kupadaki fener maçlarını çok iyi oynadık.Bunlarda da ne tesadüf kral yoktu...

Adamı oynatabilmek ve rahat ettirebilmek için herşeyi yapıyoruz.Beyefendi şu an tek forvet oynamasına rağmen gol atıyor ya ses çıkmaz ama 2-3 maç gol atamasın çift forvete dönmek lazım geyiği tekrar başlar sneijder sola gönderilir bunun için umut 11'e girer..

Drogba gibi bir adamı bunun yüzünden tek forvet arkası sneijder izleyemedik bir türlü..Çünkü kıral ne olursa olsun oynamalı,ona mutlaka yer açılmalı..

Kupayı aldığımız son maç maçı izlemeyip araba ile ıssız bir yere gidip müzik dinlemiştim kalbim o kadar hızlı atıyorduki anlatamam hatta sonra youtube bir video düştü 2 kişi benimle aynı totemi yapmış o videoyu ağlaya ağlaya defalarca izledim :) belki yüzlerce kişi yaptı izleyemedi heyecandan hayatımda ilk kez bi fener maçını izlememiştim şimdi heyecan yok desem yalan söylerim melo olsa çok rahat edeceğimiz maçtı yada 5nci dakika kırmızı görecekti bilemeyiz Allah yardımcımız olsun arkadaşlar ama bir gerçek varki biz alırsak ligin biteceği gerçeği işte ben en çok korkutanda bu gerçektir..

Rüyamda biz 4-3 yenerken 4-4 oluyordu ofsayt diye iptal ediliyordu.

Volkan çok hatalı bir gol yiyecek görüceksiniz rüyamda gördüm..

Hadi hayırlısı.

Ben 3 gündür üst üste rüyamda görüyorum maçı. Hayatımda maçlarla ilgili rüya gördüm mü bu zamana kadar hatırlamıyorum. var sa da 1-2'dir. Ama bu kez 3 gün üst üste gördüm. İlk maçta son dakikalarda gol atıp 2-1 aldığımızı gördüm. İkincisi yarım kaldı ama ağır bir mağlubiyetle karşı karşıyaydık. Dün son gördüğüm rüyada ise TV'yi maçın 9. dakikasında açmıştım ve o süre içerisinde gol yemiştik. Çok sinirleniyordum.

Sol kanatta çok kararsızım,hoca ne yapacak merak ediyorum.Bir yanım Telles sol açıkta oynasın diyor ama Gökhan Gönül'ün son yıllarda zorlandığı sol açıklara bakacak olursak Erkan Zengin,Amrabat ve hatta Olcay Şahan var.Bu isimler sağ ayakla içeri kat eden oyuncular.Yasin de bu tip bir oyuncu.Faydalı işler yapabilir gibi geliyor bana.

Sağ kanatta ise kesinlikle Bruma ve Sabri olmalı.Zaten başka adam da yok.Çolak'ı oynatırsak çok içe girip sağ kanadı bomboş bırakıyor.Caner'e alan açılmış olur.Medyada Umut'un sağ kanat oynayacağı haberleri çıktı,umarım doğru değildir.

Bence Balta-Koray ve Burak-Umut değişiklikleri dışında 11'i bozmayalım.

Ben 3 gündür üst üste rüyamda görüyorum maçı. Hayatımda maçlarla ilgili rüya gördüm mü bu zamana kadar hatırlamıyorum. var sa da 1-2'dir. Ama bu kez 3 gün üst üste gördüm. İlk maçta son dakikalarda gol atıp 2-1 aldığımızı gördüm. İkincisi yarım kaldı ama ağır bir mağlubiyetle karşı karşıyaydık. Dün son gördüğüm rüyada ise TV'yi maçın 9. dakikasında açmıştım ve o süre içerisinde gol yemiştik. Çok sinirleniyordum.

Durum bende de aynı. İlk rüyamda 1-0 öne geçiyorduk. Golün ortasını ben yapıyordum Sabri topa vuramıyordu, Volkan kontrpiye kalıyordu top arka direkten gol oluyordu. Ondan sonra adamlar pis bastırıyordu ama gol olmuyordu. İkinci rüyamda biz 2-2 bitti sanıyorduk ama maç 6-2 bitmiş oluyordu ve maçı izlemiyordum. Üçüncüsünü bu gece gördüm. 2-0 öndeydik galiba. Sneijder gol atıyordu. Maç bitmemişti sonra ne oldu hatırlamıyorum.

Bu kadar rüya görmezdim. Ya bu sefer gerçekten kazanacağız ya da büyük bir hezimet skor alacağız. İnşallah hayırlısı olur...

Durum bende de aynı. İlk rüyamda 1-0 öne geçiyorduk. Golün ortasını ben yapıyordum Sabri topa vuramıyordu, Volkan kontrpiye kalıyordu top arka direkten gol oluyordu. Ondan sonra adamlar pis bastırıyordu ama gol olmuyordu. İkinci rüyamda biz 2-2 bitti sanıyorduk ama maç 6-2 bitmiş oluyordu ve maçı izlemiyordum. Üçüncüsünü bu gece gördüm. 2-0 öndeydik galiba. Sneijder gol atıyordu. Maç bitmemişti sonra ne oldu hatırlamıyorum.

Bu kadar rüya görmezdim. Ya bu sefer gerçekten kazanacağız ya da büyük bir hezimet skor alacağız. İnşallah hayırlısı olur...

Bir ben rüya göremiorumm :(

Bende normalde maçlar hakkında hiç rüya görmezdim, ancak 3-4 gündür ikinci görüşüm bu. Önceki rüyamda 1-3 alıyorduk. Bu seferki rüyamda dakika 9-10 gibi Kuyt atıyordu 1-0 gerideydik. Elektrikler gidiyordu bizim burada, geldiği zaman maçı açıyordum 1-1 olmuş dakika 20 civarı Selçuk atmış. Sonra tekrar elektrikler gidiyordu bu sefer maç sonuna kadar gelmiyordu maç bitmiş, açıyordum televizyonu 1-2 almışız Chedjou atmış. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt