STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben 3 gündür üst üste rüyamda görüyorum maçı. Hayatımda maçlarla ilgili rüya gördüm mü bu zamana kadar hatırlamıyorum. var sa da 1-2'dir. Ama bu kez 3 gün üst üste gördüm. İlk maçta son dakikalarda gol atıp 2-1 aldığımızı gördüm. İkincisi yarım kaldı ama ağır bir mağlubiyetle karşı karşıyaydık. Dün son gördüğüm rüyada ise TV'yi maçın 9. dakikasında açmıştım ve o süre içerisinde gol yemiştik. Çok sinirleniyordum.
Son dakika atıp galip gelirsek çok fena olur. Sneijder uzatmalarda falan önünde boş alan bulsa, uzaktan vurup ağlardaki örümcekleri alsa saha karışır, tribün olayları vs. Biz kazanıp önümüze bakarız rahatça (:

Şu pinolu kadro orda nasıl fark yemedi birde arda kewel lincoln lü kadro öne geçmesine rağmen nasıl o maçı koparamadı beni en çok şaşırtan karıköy maçlarıdır..

Pinolu kadro nasıl fark atmadı demen lazımdı . Kaç top kılpayı çizgiden döndü. Elanonun maçıydı

Rakip takımdan bizi küçümseyen haberler çokca çıkmaya başladı. Fazla kibir iyi değildir.

GT-I9300 Tapatalk

Şanssızlıklar yakamızı bıraksın artık da verelim ayarı. Erken gol yemeyelim, özgüvenli-mücadeleci olalım yeter.

hala umudu olan var mı

refik bey napıyosunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt