Rıfkı Karakülah
Ulubatlı Souness
- 8 Aralık 2008
- 35.654
- 10.258
- 2.168
bunu gsli kardeşlerime hatırlatıyorumrefik bey napıyosunuz
HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK ClMBOM
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bunu gsli kardeşlerime hatırlatıyorumrefik bey napıyosunuz
Aynısı "çok forvet=çok gol" zihniyeti gibi de geçerli.Türkiye´de tipik orta saha oyuncularini arttirarak daha direncli olma gibi yanlis bir düsünce var. Bence alakasi bile yok.
Evet Melo gibi savasan bir oyuncumuz eksik, ama Hamit´in futbol zekasi ve tecrübesi bu eksikligi giderebilir.
Önemli olan iyi pas yapmaktir, takim halinde savunma yapmaktir. Kanat oyunculari ve Burak dahil.
Bunu yaptiktan sonra direncsiz de olmayiz diye düsünüyorum. Nedenlerine gelince.
En önemli oyuncumuz Sneijder. Orta sahayi ücledigimiz zaman, kanatlardan vazgeciyoruz ki bu daha büyük eksiklik bence.
Orta sahayi ücleyecegine, kanat oyuncular defansif görevlerini yerine getirsin. Illa ücleyecekse de Sneijder yardima gelsin vs.
ya bi git isine balikesirde kadroya giremezmisBruma'dan Ribery etkisi bekleyenler neyin kafasini yasiyor ya. Brumayi koy Balikesire kadroya giremez bide her mac 11 oynuyor bu da Hamza hocanin genclere olan guveninden kaynaklaniyor keske Sinan oynasa sunun yerine.
Yuh 23€ nedir yaaa
Anladık derbi ama yinede![]()
Digitürkplay tek mac fiyatı :|23 euro derken ??
aynen bende yurtdısındayım almayı düşünüyordum ama 23 euro nedir tek maç içinYuh 23€ nedir yaaa
Anladık derbi ama yinede![]()
Digitürkplay tek mac fiyatı :|
Almayı düşünüyordum çok pahalı ...