STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsmail Kartal: "Öyle bir hırslandım ki derbide çıkıp ben bile oynayabilirim. Tutamıyorum kendimi."

GT-I9300 Tapatalk

digitürk.com.trde şöyle birşey var onu anlamadım
Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanan derbi maç fiyatı 60TL.
• Beşiktaş’ın, Fenerbahçe ve Galatasaray ile oynadığı maç fiyatları 50TL.
• Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve diğer Spor Kulüpleri arasında
oynanan maç fiyatları 30TL.
• Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray dışında yer alan tüm takımlar arasında oynanan tüm maç fiyatları 15TL, Fiyatlar maç başına olup, fiyatlara KDV dahildir.

Alper takimdan ayri calismis bugun de.

aynen bende yurtdısındayım almayı düşünüyordum ama 23 euro nedir tek maç için

15€ filan bekliyordum ben :red:

bedava bir sürü izleme yöntemi var. Hem orda cafe tarzı bir yer yok mu ?TRde bile kızlar kafelerde maç izliyor 23 euro vermektense böyle bişi dene
Cok donma olur diye düsünüyorum :(
Kahveler var oda bana uymaz :D
Evde rahat izlemek isterdim acikcasi :)

Yuh yani. Herifler milletin cebinden paralari cekiyor.

Giderim o paraya bir mekanda yemegimi yerim iceceklerimi icerim eh bir de maca bakarim daha iyi.
En mantiklisi :hat:

Allah belani versin Digitürk :cheeky-smiley-022:

:o

B-uBkBYWkAIQoAJ.jpg:large

Alper olayı GG olayına dönecek.

Kesin oynar bence. İyi bir Alper'in oynamasını istemem ama sakatlıktan çıkacak olmasıyla tam formunu gösteremez gibi.

Sopcast yayını yapan bir kardeşimiz var, eğer internetiniz hızlıysa donma sorunu yaşamazsınız. HD yayınlar oluyor ayrıca. Galatasaray'lı kendisi, @atacast. :)

2 mbit hız ile sorunsuz izliyorum.
Maç saatinde twitter arama motoruna sopcast yazın o linki sopcast programının arama motoruna yazın sorunsuz izleyin.

Digitürk Play'de sorun çıkarsa ben öyle izliyorum genelde. Adam sağolsun büyük özveriyle yayın yapıyor.

2 mbit hız ile sorunsuz izliyorum.
Maç saatinde twitter arama motoruna sopcast yazın o linki sopcast programının arama motoruna yazın sorunsuz izleyin.

Digitürk Play'de sorun çıkarsa ben öyle izliyorum genelde. Adam sağolsun büyük özveriyle yayın yapıyor.

Bende Digi var ama bazen öylesine bakmak için giriyorum. Bende sorunsuz izliyorum, cam gibi yayın. Tek sorunu (sorun denmez aslında) 1-2 dk geriden geliyor. Olsun artık değil mi o kadar.. :hat:

Elmander olsaydi rahat olacaktim. Adam korkusuz oynuyordu, sahada savasiyordu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt