STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 mbit hız ile sorunsuz izliyorum.
Maç saatinde twitter arama motoruna sopcast yazın o linki sopcast programının arama motoruna yazın sorunsuz izleyin.

Digitürk Play'de sorun çıkarsa ben öyle izliyorum genelde. Adam sağolsun büyük özveriyle yayın yapıyor.

Ya bu sorun bir tek bende mi var, sopcast yayinini ne zaman acsam hep geriden gidiyor normal maca göre. En az bi 30-40 saniye.

Şimdi rüyaya yatıcam. Şifrelenmiş kodda bu maçın skorunu görebilirsem edindiğim izlenimi sizlerle paylaşırım. Daha önce başıma geldiği için söylüyorum. O rüyanın bir logu bende saklı ve burada paylaşmam durumunda taş üstünde taş kalmaz.
Rüya zaten senin rüya aga, neyin şifresi bu,
biraz angarya gibi geldi bana.

2 mbit hız ile sorunsuz izliyorum.
Maç saatinde twitter arama motoruna sopcast yazın o linki sopcast programının arama motoruna yazın sorunsuz izleyin.

Digitürk Play'de sorun çıkarsa ben öyle izliyorum genelde. Adam sağolsun büyük özveriyle yayın yapıyor.

Ben o saatlerde yolda olabilirim sopcast mobil uygulamasını bulamadım.
Varmı böyle bir zımbırtı android apple hiç fark etmez...

BlueTapa

Ya bu sorun bir tek bende mi var, sopcast yayinini ne zaman acsam hep geriden gidiyor normal maca göre. En az bi 30-40 saniye.

Digitürk Play bile bi 60 saniye geriden geliyor sanırım. Ntv'de altta geçen banttan gol haberi veriliyor bi 30 saniye sonra Digiplay'de gol oluyor. Üstüne bu adamların yayını DigitürkPlay'den yaptığını düşünürsek cevabını alırsın sanırım.

Evde benden başka futbolla ilgilenen olmadığı için sorun olmuyor bende. Bir kardeş/abi çıkıp gol oldu diye trollük yapmıyor :D

sopcast baya baya geriden geliyor Can 30-40 saniyeyse iyiymiş.

fanatikin uygulaması var telefonda gol diye mesaj geliyor ondan 20 saniye sonra falan gol oluyo.
üstelik fanatik golden bi 45saniye sonra mesaj atıyo

bu sebeple spikersiz yayın izliyorum ben feed yayını, o yayın yayıncı kuruluşa gidiyo üstüne spiker grafik reklam falan eklenip televizyona veriliyo
direkt feed ile izlediğim için tvyle aynı anda izliyorum.

Havaya girmeyeyim diyorum da elimde değil. Ulan bu sefer bari cakalim

aynen bende yurtdısındayım almayı düşünüyordum ama 23 euro nedir tek maç için
Usta bu digitürk play nasil oluyor, bende yurt disindayim, fakat bu maci rahat izlemek istixorum, kahvelere falan da gitmek istemiyorum. Digitürk play icin ne gerekli ve nasil maclar satin aliniyor?

Usta bu digitürk play nasil oluyor, bende yurt disindayim, fakat bu maci rahat izlemek istixorum, kahvelere falan da gitmek istemiyorum. Digitürk play icin ne gerekli ve nasil maclar satin aliniyor?
Bildiğim kadarıyla kredi karti ile alınıyor. Digiplay sitesine girersen detaylı bilgiye sahip olabilirsin.

Sent from my iPhone using Tapatalk.

siteye girmen yeterli bende satın almadım seni yurtdısı sitesine yönlendiriyor zaten

Pazar günü kargalar Sivas'ı farklı yenerse averaj ile lider mi oluyorlar?

Sent from my iPhone using Tapatalk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt