STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav arkadas söz konusu su ezik,sikeci caima olunca en efendi,egitimli,kültürlü insan bile sıradanlasiyor,cirkeflesiyor.Ayse Kulin bir yazar attigi tweete bakin.Verilen cevap daha hos tabi.Haha.

B_hpytVU0AAFQjM.jpg:large
Gelişine vurmuş.

GALATASARAY'IN MUHTEMEL 11'İ
Muslera - Sabri, Hakan Balta, Chedjou, Telles – Selçuk, Hamit – Sneijder – Umut, Burak, Olcan

Ntvspor 23.45 yayinlanmis

Yav arkadas söz konusu su ezik,sikeci caima olunca en efendi,egitimli,kültürlü insan bile sıradanlasiyor,cirkeflesiyor.Ayse Kulin bir yazar attigi tweete bakin.Verilen cevap daha hos tabi.Haha.

Ataman bey daha kültürlü.

Bruma da son vuruş sıfır hız yasinde de var sol açık olcan ise sağ tarafa yasin daha iyi olur ben brumadan ümidi kestim ne yalan söyleyim...

umarım yeneriz de keseriz seslerini.
yoksa 8 mart kadınlar gününde bel altı dalga geçmelerini kaldıramam.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Açık söylemek gerekirse farklı 11 tercihleri olsa da bu 11'lerin total güçleri arasında ciddi bir fark yok. Hani biraz da üzücü Yasin, Koray ve kötü Bruma ile filan derbiye çıkmak ve onlardan medet ummak.

Tv Spor programlarının tamamına yakınında bizi küçümser yorumlar yapılıyor. Hatta aşağılamaya kadar gider saatler ilerledikçe.

Kadın voleybol takımımızın liberosu Nihan Güneyligil'in eşiymiş. Yeni öğrendim.

Güntekin ligtv ye transfer olup maçı anlatsın. o zaman alırız maçı

TRT de SoKtuğumuz Bayrağı eleştiriyorlar :) Ulubatlı sadece sahaya sokmamış demekki 20 sene oldu hala çıkaramamışlar...

Brumanın yıldızlaşacağını düşünüyorum daha doğrusu öyle bir his var içimde inşallah yanılmam bir haftadır hep bruma bişeyler yapacakmış gibi geliyo bana egemen ve alves yavaş stoperler bunu değerlendirebilir inşallah .

Evren Göz ‏@evrengoz
Galatasaray muhtemel 11'i : Muslera, Sabri, Chedjou, H.Balta, Telles - Selçuk, Hamit - Sneijder - Umut, Burak, Olcan

:|

Bugün derbide lig tvli yıllar diye bir programa denk geldim. Derbi karnemizi asıl bpzan sezonlar 2004-2010 arası. O dönem felaket geçmiş.

Bir de dikkatimi şeken olay şu ki bizim Taffarel'den sonra Mondragon da dahil, Muslera'ya kadar derbi kurtaracak kaleci performansımız olmamış.

Bir diğer dikkatimi şeken şey ise iki takımın da (ama özellikle fenerin) gollerinin büyük kısmı uzaktan şutlarda veya duran toplarda kaleye gönderilen toplarda kaleciden dönenleri tamamlama üzerine. Bu sebeple Sneijder'in şutlarının dönüşleri, sekişleri bize gol getirebilir. Umut belki orada işe yarar.

Beyaz tvdeki muhabir Pandev de ilk 18de yok dedi.Ntvsporun 11'i dogruysa cok kotu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt