STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maçı kazanmanın yolu 2 beke pres yapmaktan geçiyor
ortadan oyun kuramazlar mecbur top şişirecekler
ligin en iyi hava topu alan takımı olduğumuzdan dolayı sıkıntı yaşamayız.

tek korkum penaltı ve karambol golleri.

Heyecan basladı be
Icimden 1-3 geciyo umarım yanılmam

Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mac saatine kadar uyuyayim diye bir gece once uyumadim bu gece de 1 de yattim. 4:30 a.m. de kalktik yine anasini satayim( New York Saatiyle).

Bugun ikili averajda cok onemli. Alacagimiz herhangi beraberlikte puan farki 4 degil 5 olur. Ayni sekilde yenersek 7 degil 8 olacak puan farki. Ama nedense pek umutlu degilim, cok hirsli baslayacak fener. Sagdan soldan gelecekler, belki ilk 20 dakika kalemizde 10-12 sut gorecegiz. İlk 20-25 dakika icinde gol yemezsek en azindan beraberligi getiririz diye dusunuyorum. Fenerin pili 60-65te bitiyor hizli basladigi maclarda bunu da goz onunde bulundurmak lazim. Her sey bizim elimizde, yenilsekte fikstur avantajimiz var. Hamza hocaya ne kadar guveniyoruz desekte bir fenerli olarak baktigimizda İsmail hocaya da guvenmemiz lazim. 16 yillik rekor var elinde onun stresiyle ne yapip edip almaya calisacak maci. Bugun isler beklerimizde bitecek. Kanatlardan gelen sagli sollu ataklarin yuzde 50-60'ini kesebilirsek puan cikartiriz mactan. Sneijder icin de bir seyler soyleyeyim. Bu macta sut imkani bulabilecegini zannetmiyorum, top ayagina geldiginde en az 4 kisi etrafini saracak, hayatinda yemedigi baskiyi yiyecek bugun. Yenilsekte her sey bitmis degil dedigim gibi, ipler bizim elimizde, 4. Yildizi takarsak sirf forma gelirleriyle bile borclarin cogunu kapatiriz, en az Sneijder kalitesinde 2-3 futbolcu alip CL'de seneye de en azindan bi ceyrek final goruruz.

Rüyamda 10. dakikada Felipe Melo'yla 1-0 öne geçtik. Sonra birdenbire 1-2 oldu yine biz önde götürüyoruz. Sonra o klasik Mantıksız ve anlamsız gollerle fb maçı 4-2 kazanıyor.

Gece 5 suan burda yatip kalkcaz 7 saate mac oflen 12de hadi bismillah. Koyalim artik su itnelere.

Allah yardımcımız olsun

şampıyonluk 2 lı averaja kalırsa bu sıkecı camıanın bıze Taçtan attıgı gol ne olacak..bu maçta bnım tek korkum defans hattımız.umarım koray yerıe h.balta oynar.bırde ched su çöp emenıkeden kolay çalım yıyıp bu çöpu kahraman yapmaz.bız daha ıyıyız hakedıyoruz.umarım kazanacagız.

Umutuun ilk onbir çıkması güzel bir strateji bence.fenev kadıköyde ounayacak olmasından ve pıqn durumunda grri durumunda oldugundan dolayı maçın baslarında saldıracaktır.umut onun için ilk yarıda pres yaparak takımın ileri çıkmasını sağlayabilir.ikinci yarıda bruma girerse umutun yerine kontra ataktan farka çıkar maç.

Bugün Günlerden GALATASARAY!

Koyalım Fenere be

Şikeciler kendi futbolcularını motive etmek için tesis duvarlarına bizim kadronun maç açıklamalarını asıyorlarmış.
okusunlar da hırslansınlar diye ...
editör müsade etseydi basacaktım küfrü ..
okuyup okuyup hırslanırlardı ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt