STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her sene olmasa da yayınlıyor bazen.

Ama Töre'nin dediği de doğru. Bir çok ülkenin nüfusundan daha çok taraftarı olan ve yaklaşık yüz yıldır din, mezhep, sınıf, etnisite gibi sosyolojik unsurlar dışında tamamen sportif bir rekabetin küçüklüğünü göstermez yayının olmaması. Sonuçta dünyada üzerine yabancıların belgesel yaptığı derbi sayısı 10-15'i geçmez.

"Dünya derbisi" olayına karşı çıkıyorum ben, mesela Barça-Real dünya derbisidir İspanyollar haricinde de binlerce insan merak eder takip eder. Bizim derbiyi umursayan bir yabancı olduğunu sanmıyorum.

Koyarız beyler raad olun. Bu sefer olacak. Hemde kimsenin beklemediği bi skor olacak. 4-1 alacaz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bugün şeytanın bacağını kıracaz inşallah

Gün geçmiyor ki medya Galatasaray'ın toplam başarıları karşısında ezilen Fenerbahçe'nin tek önde olduğu konuyu farklı istatistiklerle ifade ederek, fazla göstermesin.

Şimdi de son 15 yılda Kadıköy'de kaç dakika skoru önde götürdüğümüzü hesaplamışlar. 13 dakikaymış. Tebrik diyoruz kendilerini.

Üçüncüsü bu akşam inşallah ;

B_k1rwUWQAA937S.jpg
B_k1rwjW8AEfs-0.jpg

Taraftarlarımız, futbol takımımızın kamp yaptığı Point Otel'de takımı Saraçoğlu'na uğurlamak için bekliyor.

B_k3UOFW8AAPYZK.jpg

Gün geçmiyor ki medya Galatasaray'ın toplam başarıları karşısında ezilen Fenerbahçe'nin tek önde olduğu konuyu farklı istatistiklerle ifade ederek, fazla göstermesin.

Şimdi de son 15 yılda Kadıköy'de kaç dakika skoru önde götürdüğümüzü hesaplamışlar. 13 dakikaymış. Tebrik diyoruz kendilerini.

Ellerinde kalan tek şey. Bu durumu da değiştirip her şeyi tüketmelerini sağlayacaksın ve susacaklar. Bahsedecekleri başka hiçbir şeyleri yok. Yani bu durum aslında onların gergin olmasını sağlamalı. Bizim için değişen ve kaybedilecek bir şey yok.

Son düzenleme:
Ellerinde kalan tek şey. Bu durumu da değiştirip her şeyi tüketmelerini sağlayacaksın ve susacaklar. Bahsedecekleri başka hiçbir şeyleri yok.
Yok o zamanda adı son 16 senede 1 kez galip gelebildiler filan olur, demezler Galatasaray orada şampiyon oldu diye, yalaka hepsi.

"Türkiye de gs fb derbisi futbolu iyi oldugu icin degil futbola tutkulu taratari oldugu icin ve olayli maclari cok oldugu icin iyi derbilerdendir" ingiliz gazateci bugun ligtv de adam 2. Soruda sizce en iyi ilk 3 derbiye girer mi dedi " lazio roma boca river barca real dedi"lan zorla ligimizi övduruyoruz adamlara son olarak " tr de bazi futbolcular cok ust duzey bazıları alt seviyede dedi
Bknz sneijder muslera melo ust
Burak selçuk alt seviye

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yok o zamanda adı son 16 senede 1 kez galip gelebildiler filan olur, demezler Galatasaray orada şampiyon oldu diye, yalaka hepsi.

Haklısın kardeş o konuda. Ben bu iki takımın Türkiye kupası maçları yapılacağı sırada hiçbir zaman medyada '' İki takım daha önce Türkiye Kupası'nda 4 kez finalde karşılaştı ve bu maçların hepsini Galatasaray kazandı. Fb henüz Galatasaray'dan Türkiye kupası alamadı'' haberini görmedim, duymadım. Kendimiz arşive açıp bakarsak bulabiliriz bunu ancak. Oysa aynı mantıkla hareket ettiğimizde ''Fb 50 yıldır Galatasaray'dan Türkiye Kupası alamadı'' haberlerini de görmemiz lazım. Ya da bunu gün ve dakikaya da vurabilir çok zeki medyamız. İki haber de komik ve acınası haberler olur ancak onlar bu şekilde yaparak acınası olmayı seçiyorlar.

Genelde bir maçı bu kadar bekleyip akşam yüzümüzün güldüğü olmadı pek.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt