STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kazasiz belasiz en kötü beraberlik alsak geriye 5 deplasman kaliyor.

Aslında derbiyi almamız için tüm şartlar oluşmuş durumda.

Ahmet Çakar Fener fark atar dedi.
Sinan Engin Fener'i yaladı.
Ben yenemeyiz diyorum.4-5 haftadır ligde hiçbir maçı tutturamadım.

Bir de geçen 2 maçtaki totemi aynen sürdürmemiz lazım.

bi astroloğun derbi analizini koyucam şimdi.

BJK'nin 3 puan gerisine dahi düşsek, önlerinde bitireceğiz ligi. Arena'da kaçarı yok, çok fena çakacağız

Fenerbahçe derbisi şampiyonluk maçımızdır benim için, kazanırsak lig biter. Beraberlik halinde Galatasaray şampi... diyebilirim

[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
stainlessfan - 08.03.2015 14:50[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]
bos.gif

şaka gibi bir gol .. o şutun gol olması milyonda bir durumdu sağolsun sivas kalecisi bu mucizenin gerçekleşmesine vesile oldu. bari sivas 2. yarı gol atsa da 1-1 bitse.bizde bu akşam lider olsak.

Antuda Beşiktaş maçına yapılmış yorum. Herşey güzel gidiyorduda son cümleyi pek anlayamadım :D[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ikisi de ilk 18'de olsa da olmasa da oynamayacak zaten. ya da sonradan oyuna girip de skoru çevirecek kapasitede değil ikisi de. ondan dolayı skandallık bir şey yok
Çok dar düşünceye sahipsin. Diyelim Burak sakatlandı (Umut ilk 11 başlayacak gibi maalesef) yedekten kim girecek?

[TABLE="class: tablodis"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
stainlessfan - 08.03.2015 14:50[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]
bos.gif

şaka gibi bir gol .. o şutun gol olması milyonda bir durumdu sağolsun sivas kalecisi bu mucizenin gerçekleşmesine vesile oldu. bari sivas 2. yarı gol atsa da 1-1 bitse.bizde bu akşam lider olsak.

Antuda Beşiktaş maçına yapılmış yorum. Herşey güzel gidiyorduda son cümleyi pek anlayamadım :D[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Vay kuş beyinli vay.Haşortmanlı hocasi da ayni şeyi diyordu.Ses etmeyin kazanırlarsa lider olacaklar.:asd22:

Sonra Fifa da FB-GS da maçını bilgisayara oynaticam :D

Fifa Ahtapot xD

umut ilk 11 başlar ise

hamza hoca sezon sonu şampiyon olsada istifa etsin

yeter bu futbol fakiri yüzünden 5-6 atağımız maçlar 2-3 bitiyor

ASTROLOJİK AÇIDAN DERBİ ANALİZİ

Ev sahibi takimda terazi temasi agır bastigindan, daha adil, yumusak, hatta belki toplumsal bir konu gundeme gelebilir.Belki kadinlar gunune ait bir mesaj ya da baska bir durum bilemedim olabilir, bu macta FB daha birlestirici uzlasmaci

Karsi tarafta ise mars ve uranus koc burcunda yer almakta, GS'nin hic.olmadigi kadar agresif baskici saldirgan olacak.Marsin oldugu yerde ofke, savas, meydan okuma vardir.. GS'nin sahaya muazzam guclu ama ofkeli ve savasir gibi oynycak GS'yi isaret eden tarafta Mars-Uranus genelde skandal kazalara, patlamalara, sabirsizliga isaret eder ama bunu GS'ye .

Nasil oturtulur emin olamadim... soyle yorumluyorum durumu, sanirim GS'de cok surpriz beklenmedik isimlerin sakatlanmasi ya da diskalifiye

olabilecegini dusunuyorum, baska turlu oturtamadim zira semboligi... simdi kim kazanir bunu bekliyorsunuz aslinda biliyorum
Acaba macin ortasinda mac iptal olur mu :)) saka bi yana hesaplamaya calisiyorum
gostergeleri suan

Tabii gecen sene derbide FB icin soyledigim her seyin kelimesi kelimesine GS'ye cikmasindan dolayi hafif tirsmiyor degilim:))

Ay-Mars-pluto-uranus sert acilari var. stadimi yakacak napcaklar anlamadim, cok tarihi bi mac olacagi kesin ama

Haritada gordugum kadari ile bu maci GS alacaga benziyor...mars, jupiterle olan kontagi..vs ama.kanamali bi mac olack Tabii mac analizleri cok deneysel benim icin, soyluyorum her defasinda... illa tutturucam gibi bir kaygim yok acikcasi... yanildigimda oldu

astrologların şahı dinçer güner

4-2-3-1 sisteminde istikrar yakalayan Hamza Hoca'nin Umut'u oynatacagini düsünmüyorum. Daha önce kupada bile kanatta oynatmadi ayrica. Öyle bir sacmalik olmaz.

1 haftadir vasat oynayan Fener icin olumlu haberler yapiliyor, galibiyet maclari gösteriliyor. Fener medyasi iste, saka gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt