STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok dar düşünceye sahipsin. Diyelim Burak sakatlandı (Umut ilk 11 başlayacak gibi maalesef) yedekten kim girecek?

umut'un ilk 11 başlayacağını sanmıyorum. oldu da başladı burak'ın yerine umut'u çeker. kanat olarak da bruma'yı alırım. pandev ne zaman bir lig maçında oynadı da fenerbahçe deplasmanı gibi ligin en zorlu maçında bitik pandev'i oyuna sokayım

Aslında 11'ler belli olduktan sonra yapman daha mantıklı.

o dogru da.. onu kes yapistir videp yükle vs... ugrasmim diyorum derby öncesi :D

neyse ihtimale göre yapim... aman sadece bi fifa simulasyonu degil mi ..bosverelim oyuncu tercihleri :D

umut'un ilk 11 başlayacağını sanmıyorum. oldu da başladı burak'ın yerine umut'u çeker. kanat olarak da bruma'yı alırım. pandev ne zaman bir lig maçında oynadı da fenerbahçe deplasmanı gibi ligin en zorlu maçında bitik pandev'i oyuna sokayım
Futbolda herşey olabilir sen önemlini alacaksın. Maçın gidişatına göre her türlü hamleyi yapabilmelisin.

Umut'un sağ kanat oynamasını kabul edebilirim. Umut'u oynatarak Caner'i ve oynarsa Emenike'yi durdurmak istiyor olabilir Hamza hoca.

muslera-sabri-ched-balta-telles-hamit-selçuk-olcan-umut-sneijder-burak ileride baskı ve stoperlerini hataya zorlamak için ideal kadro bu...

Bence galip gelemesek bile şampiyon biziz.

Sinerji nerede müzikler filan ilk yarıda ki maç iyiydi forum.

NTVSpor' göre

Fener: Volkan-GG-Alves-Egemen-Caner-Topal-Emre-Diego-Sow-Kuyt-Emenike
GALATASARAY: Muslera-Sabri-Chedjou-Hakan-Telles-Hamit-Selçuk-Sneijder-Olcan-Umut-Burak

I3M3IwJ.png

Ntvspor muhtemel 11'leri.Terim de izleyecekmiş maçı.

Fener sanki karabukle oynuyor 1.62 ye düşmüş fenerin oranı şaka gibi 4.96 da bize veriyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt