STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilk yarıyı gerginlikten izleyemedim özet geçebilecekler varmı ?

pozisyon anlamında oyun ve oyuncular anlamında

bu kadronun seneye bastan assagiya revizyona ihtiyaci var

Umut Hamit berbat ya. Hamit çok gereksiz işlere girdi.

Ben hayatımda bizim takım taraftarı kadar futbolcusuna sallayan, güvenmeyen,küfür eden taraftar görmedim ne haliniz varsa görün (sözüm herkese değil hak edenlere)

Ne çekiyorsak zaten Hamza hoca'nın milli takımdan arkadaşlarından çekiyoruz. Sırf oradan tanıyor diye yerleri garanti bunların.

Balta oynayamazsa tam bittik.2 oyuncu değişikliği birden yapmaz hoca.Umut'a katlanmaya devam edeceğiz.

Atacast: Aziz Yildirim: " Ben kendim icin Sike yapmadım, Fener icin yaptım " :oley:

Orta sahamız çok dirençsiz, selçuk hamit ikilisiyle olmuyor. Hoca bunu göremiyorsa rezillik.

les gibi oynadik yine. bi tane burakin pozisyon var

başta hamza hoca olmak üzere tüm takıma teşekkür ediyorum,güzel strateji barca gibi aralara kaçmaya çalışıyo oyuncular.

umut yerine yasin girsin orta saha 2 top yapamıyor allahtan defans sağlam

Hamzaya yazıklar olsun bile bile lades ya umutmuş

Umut'un yanlis adam oldugunu herkes görüyor da Hamza neden göremiyor, hayret birsey ya..

O değilde brumayı nasıl oyuna alacaz simdi ? Hangi yabancı cıkacak.
En iyisi umut-yasin yapalım bari

EmreB nun Chedjou'ya o malum sözü söylediğini iddia ediyorlar ama sanki orada off değil up diyor . Pek ingilizcem yok ama hani "rezil ederim" gibi bir şey mi diyor.

Hem Dzemaili hem Bruma nin girmesi imkansiz, zaten 4 yabanci var. Cikmasi gerekenler Hamit ve Umut.

Buyuk ihtimal Balta-Koray degisikligi olacak, cunku sakatlandi.

Burada Hamza secim yapmali, ya Dzemaili i alip Yasin i saklami 3. degisiklik olarak, yada Bruma i alip Dzemaili i oturtmali.

Cunku ancak Telles cikarsa ikiside girebilir ama sol tarafimiz fena degil, daha dogrusu Telles suana kadar iyi oynuyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt