Burak Aktop
Parçalı Üye
- 25 Ocak 2013
- 2.839
- 0
- 726
Aga bir kalecinin ceza sahasi disarisinda olan bir foul icin itiraz etmesi sari kart degilmi?
muslera itiraz etmişti sarı kart yemişti geçen maçlarda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aga bir kalecinin ceza sahasi disarisinda olan bir foul icin itiraz etmesi sari kart degilmi?
Eğer biz öne geçersek ve mantıklı değişiklikler gelirse maçı 2 farklı bile alabiliriz.Süre azaldıkça fenerli oyuncuların ayakları birbirine dolanacaktır.Takım ilk yarı itibarı ile gayet başarılı top oynadı. İlk 25 dakika Fener oyuna bile giremedi. Burak o pozisyonu gol yapsa bence iş bitmişti. Fenerin üzerindeki stres daha da artacaktı. Neyse kısmet ikinci yarıya diyelim.
Ne kadar günübirlikçi adamsınız ya..Tek devrede hamza hocanın üstünü çizdin..Daha dur 0-0 herşey bizim lehimize gidiyor..bu kadar rezil oynamasına rağmen hala hamitle umutla başlarsa ikinci yarına hamza bu geceden takımdan ayrılsın.
Burak'ın pozisyon gol olsaydı...takım böyle oynarsa ben bile yeniceğimizi düşünüyorum,kötü değiliz yaw güzel kontra çıkıyoruz hele ki telles müthiş
hangi maci izliyorsun yunanistan ligimi ?ilk yarıda ezildik
hamzanın eseri bu
Tamam ben sms attımbu kadar rezil oynamasına rağmen hala hamitle umutla başlarsa ikinci yarına hamza bu geceden takımdan ayrılsın.