STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korayin kafa goluyle 0.1 galip gelicez yada 1..2 ins.

Umut ciksin yasin girsin.

Takım savunmasını iyi yapıyoruz bence hiç sıkıntı olmaz. Topu ileri taşıyamıyoruz şu an Umut'un çıkıp Yasin ya da Bruma'nın muhakkak girmesi gerek bence. Ama devre başı 2 değişiklik yapacağını da sanmıyorum öte yandan.
Yasin

demekki kendini yere atmayı rotasyonla yapıyor bunlar ilk yarı sıra diegodaydı. şimdi alper girer gökhan beraber atarlar kendilerini yere

Emre B. Hakemin önünde küfürü bastı ama hakem oralı bile olmadı.

Sağ tarafımız felç. Umut hem o tarafı atak yönünden hem de defansif olarak öldürüyor. Yerine değişiklik mutlaka yapılmalı.

GT-I9300 Tapatalk

ya ne kontrası kontra oynayacaksak alacak yasini brumayı hızlı çıkacağız top tutamayan adamlarla ne oynucaz

ben olsam bir çılgınlık yapar umutun yerine sinan gümüşü sokardım. sinan gol atarsa 10 yıl o özgüvenle bize hizmet eder :D

fazla sinir stres yaptım şikeci arkadaşların 3 atarız 5 atarız telefonlarından sonra o yüzden ne izliyorum ne dinliyorum

ama anladıgım kadarıyla fener panik halde saldırıyor biz ise fena degiliz

B_l_CAPW8AIXOrL.jpg

Şu Cüneyt isterse 100000000 kere CL veya DK finali yönetsin. Tam bir eyyamcı, çok tehlikeli adam çok.

Burakin ya da Selcukun pozisyonlari gol ile sonuclansaydi bence fislerini cekerdik. Bunlar acayip strese girerler simdi ikinci yarida.

Fener cok kötü, gercekten cok kötü. Garip garip sutlar cekiyorlar, Muslera bu Volkan mi da yiyecek o sutlari sevgili Fenerliler.

Hamit cok yoruldu ondan sacmalamaya basladi. Umut guzel kapatiyor caneri ama hucum anlaminda 0

Aslinda cok kotu oynamiyoruz da cok etkisiz oynuyoruz, yani top bizde, sanki birseyler yapiyoruz gibi gozukuyor sonra aptalca topu tekrar fener e teslim ediyoruz. Yani bir plan goremiyorum. Acaba Hamza ne goruyor merak ettim simdi..

Hamit yerine Dzemali

Umut yerine Yasin

maçı çeviririz Allah'ın izniyle...

takım böyle oynarsa ben bile yeniceğimizi düşünüyorum,kötü değiliz yaw güzel kontra çıkıyoruz hele ki telles müthiş

Kötü değiliz evet ama tutupta sen rakibin yapamadıgını altın tepside önüne sunarsan o iyi dediğimiz noktalardan eser kalmaz.

3-4 pozisyonu adamlara geri pastan resmen alda at dedik. Allahtan forvet hatları iyi değil yoksa kötüydü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt