STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fb 54 biz 55 km koşmuşuz.

Hamit dursun şimdilik 3 değişikliği birden kullanamayız ama Umut kesin çıkmalı,Yasin girsin.

Umut su asamada cikmaz. Koray girer oyuna. Beni Koray korkutuyor acikcasi. Hakan cok tecrubeli adam ayagida iyi.

Bitse de rahatlasak şu Allah'ın belası maç. Televizyon önümde açık ama o kadar gerginim ki ekrana bakamıyorum.

Hamza hoca Umut ve Burak aynı anda oynadığında pas yapamayacağımızı düşünememesi rezillik.

Cidden Umut'la 45 dakika cöpe gitti. En kötü Yasin'i oynatip Bruma'yi alirdim ben sonradan, Emre Colak rezili bile olurdu valla. Kenarda bin tane kanat var, Umut oynuyor. :red:

Umutun oynadigi topu Bruma da oynardi. Hem Umuta göre Caner icin daha fazla tehlike yaratirdi.

hamit kanser etti bizi. bu kadar iyi oynarken neden gereksiz işler yapıyosun be adam

Hayır Umut'u sağ açık oynatıp ne bekliyorsun hocam. Elinde zibilyon tane orada oynayabilecek adamın var. Umut'a mı kaldın.
Şimdi bak kritik hataya; Umut'u çıkarıp sağ açığa birini alacaksın. Burak 'a birşey olsa ne yapacaksın.
Umut santrafor kalsın bırak. Alsana oraya klasik açıklardan birini. Ha duruma göre Umut'u alırsın , O da santrafora.

Bir kaç bireysel hata dışında her şey istediğimiz gibi gidiyor, tek sıkıntı hızlı hücuma çıkacak oyuncumuzun olmayışı; anladığım kadarıyla hamza hoca oyunu bir süre daha bu sekilde tutup, yasin veya bruma'yı oyuna alacak. Karamsar olmamızı gerektirecek bir şey yok.

Maçın başındaki 2 pozisyon dışında atak bile yapamadık nasıl iyi oynuyoruz. Değişiklik şart.

Nasıl sakin olayım Ozan? Elimizde Sneijder gibi klas ve o sahada bulunanlar arasındaki en iyi futbolcu var. Sneijder ile fark yaratmamız gerekiyorken biz tam tersi Sneijder'i kullanamıyoruz. Hamza Hoca'da kenardan izledi şimdiye kadar umarım bundan sonra doğru müdahalelerle takımın oyununu düzeltir ve istediğimizi alır geliriz... :red:

Bende enteresan bir iç huzur var yahu. İkinci yarı bir tane sıkıştırıp, fişi çekeceğiz gibi geliyor. Bize çok odaklanıyorsunuz. Fenerbahçe hiç bir şey oynamıyor. Seyirci gazı ile bir kaç baskı kurma denemesi harici hiç bir şey üretemediler. Netice de, deplasmanda oynuyoruz. Bunlar olacak. Sabırlı olmak lazım. Sneijder bir gedik bulur yine çıkar ortaya. Oyunun şu şekilde devamına ben şahsen razıyım.

Biraz fazla geride oynuyoruz. Bu nedenle Sneijder e kendini gösterecek pozisyonlar gelmiyor. Biraz topla oynayacak zaman bulması lazım...Yoksa fena değiliz.

Caner ve Gökhan diyorduk ikiside varlık gösteremedi ama biz ileriye top taşımakta çok eksik kaldık dönen topları hep fener e verdik Hamit çok çok kötü Sneijder ve Burak a top gonderemiyor orta saha buna bir çözüm bulmalı Hoca. Beraberlik güzel olursa bi galibiyet alırız mantığı var şu an takımda

Umut ve Burak'la ileride top tutmamız mümkün değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt