STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son haftalarda her iki kanadımız saat gibi işliyordu. Hamza hoca hiçbir sebep yokken bugün Umut tercihi ile sağ kanadımızı çöktürdü maalesef. Bu maç kazanamazsak tek suçlusu Hamza hoca.

Fenerde diyego cikti bescasnih girdi.

Dzemaili - Hamit
Yasin - Umut

değişiklikleri oyuna olumlu yansır diyorum. Hoca ne yapacak acaba

Athena'nın Fenerli olduğunu yeni öğrendim bu arada.

Hamit hatalar yapmaya başladı, tek kanatla oynuyoruz, sneijder çok ama çok etkisiz kaldı, şikeciler orta alanı elini kolunu sallayarak geçiyor, burak beceriksiz..

Kazanırsak gerçekten bravo..

Nerenizle izliyorsunuz acaba maçı ilk 30 dakika kaleye gelemedi neredeyse adamların pozisyonu yok biz Burak'la net gol kaçırdık, Selçuk'la goller kaçırdık. yani klasik GS var bugün sahada ilk 30 dakika iyi oynayıp devre sonuna göre ipi rakibin eline veren. İkinci yarı da ilk 15-20 dakika etkili oluruz. Golü bulursak iyi bulamazsak sıkıntı

Bende enteresan bir iç huzur var yahu. İkinci yarı bir tane sıkıştırıp, fişi çekeceğiz gibi geliyor. Bize çok odaklanıyorsunuz. Fenerbahçe hiç bir şey oynamıyor. Seyirci gazı ile bir kaç baskı kurma denemesi harici hiç bir şey üretemediler. Netice de, deplasmanda oynuyoruz. Bunlar olacak. Sabırlı olmak lazım. Sneijder bir gedik bulur yine çıkar ortaya. Oyunun şu şekilde devamına ben şahsen razıyım.

Ağzından bal damlıyor, hadi inşallah :)

aleve aleva va aleve aleve o kaldir kaldir ellerini shike geliyor

gıcık oldum ilk yarıda tellesin suratına çarpan topa penaltı bekliyorlar iyi alışmışlar

Umarım Webo, Alper ve Selçuk Şahin'den hiç biri girmez. Kazma olasalar da garip bir bak var bu şerefsizlerde.

Ayetel kursi beyler insallah alicaz. Sneijder ve koray aticak ins

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt