STSL 14/15 H:24 | Galatasaray 2-2 Başakşehir | M.S | 14 Mart

Ben daha 3 hafta onceden soyledim bu takimin kendine hayri yok. Burdan da soyluyorum butun forum gorsun. Bu gerizekalilar 33. hafta besiktasi yenip fenerbahceyi sampiyon yapip 4. yildizida taktiracaklar.

Hamzası Duygunu Azizi hepsi bir arada kutlarlar Kalamışta Fenerin şampiyonluğunu. Onur konuları olarak davet edilirler.

Bir felaket oldu. Tıkır tıkır giden maç tersine döndü. Şampiyonluk elbette daha belli ama büyük bir yara aldık. Üstelik bu kadar rahat götürdüğümüz bir maçı, elimizle verdik.

Yarın 2 takımda kazanırsa sezon bitmiştir beyler. Ki bjk rahat kazanır feneri bilemem.

Yazık yani arkamıza yaslanıp yarın ki maçları izlemek varken böyle bir rezillik kabul edilemez gerçekten.

Günüme sicdi Hamza ve GS ...

Şimdi ders çalış çalışabiliyorsan

Koparabileceğimiz maçı hamzanın taktik dehası sayesinde 2 puan kaybettik. Şuan tek tesellim hakemin musleraya kırmızı kart göstermemesiydi.

tamam mac 2-2 olmus, olan olmus. sen daha 1 oyuncu degistirmissin. neden pandev, aydin ve emre üclüsünden ikisini almiyorsun oyna? anlamiyorum bu adami

armaya formaya yazık defolun gidin bıktık sizden rahat şampiyonluk alacakken kendi elimizle fiyasko 2haftadır ağzına ettin takımın hoca hocaoğlu bitirdin be bizi senin td bilgin sıfır ötesi seni oraya koyanın ben hikmet bile daha iyiydi

olmayacak iş oldu hoca yasini neden çıkarırsın ya ezbere iş yapıyosun ileride tek top tutan adam.

Öncelikle hepimize geçmiş olsun..

Zaten galibiyet beklemiyordum,beklediğim gibi de oldu. Maçı domine ediyorsun,atakların var 70 sonrası neden yasin'i çıkartırsın? O kanattan akın akın giderken neden Xemaili denen kütüğü alırsın.?

Geçmiş olsun,geçmişler olsun..

Olcan bomba diyoruz. Sarisi var bunun 2-0 öndesin. Tam sirasi. Telles girer. Olur mu. Hamza Bey İyi oynayan Yasini oyundan aliyorve hücumumuzu tamamen engelliyor. Sende nasil bir düşünce var. Fenerliyim diyorsun bizi mi sabote ediyorsun. Sezon sonu görüşmeyiz umarim. Çapin yetmiyor.

Ulan bi boka yaramayan bruma varken yasini ne diye çıkartırsın oyundan. Bruma gibi seninde içine edeyim neymiş ronaldonun varisiymiş hadi be ordan 1.golü yediren bruma, 6 pastan topu içeri sokamayan bruma, her topu ezen bruma ama bizim hoca gidip top yapan adamı çıkartıyor allahım sen sabır ver ya

Yasin çıkmaz
Bruma yerine Emre yi koy
Tellesi al
Xhemaili yi merkeze al selçuk/ hamit yerine

Bunu 10 yaşındaki çocuk bile.bilir...

Çok mu zordu. Değişikliklerden sonra şu kadroyu oynatmak: Muslera, Hamit, Chedjou, Koray, Telles, Selçuk, Dzemaili, Sneijder, Yasin, Olcan, Umut

yapma-iste-bunu-yapma_250262.jpg

:red:

Geri
Üst Alt