STSL 14/15 H:24 | Galatasaray 2-2 Başakşehir | M.S | 14 Mart

Semih Şentürk bunlarda oynuyordu demi?
ilk maçta yaptiklarini unutmadim bunun :@
Biri sakatlasa bu kuşu nasıl sevinirim ..

Çok iğrenç futbol oynuyorlar anadolu takımlarına karşı tutuyor taktikleri ama bizim gibi baskın takımlara direnemezler yani kim çıkarsa çıksın sahaya 2-0 ya da 3-0 gibi net bir skorla kazanırız.

Cok zor Mac.
Basaksehir iyi savunma yapiyor ama kazanacagiz insallah

sag beksiz cikalim maca, 10 kisi cikalim ama sabri oynamasin...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bir maçla adam doğramayın. Sabri çok iyi oyuncu demiyorum ama mevcut kadrodaki en iyi sağ bek. Sabri oynamasın da kim oynasın ?
Kusura bakmada dk 80de kicini kaldiramayip geriye dönemedigi icin derbi maglubiyetinin bas sorumlusu olursa bir macla asilirda kesilirde!
Yillardir paramizi yiyor hala yaptigina bak sunun, aklima geldikce hala sinirleniyorum...
Koray Oynasin
Tarik oynasin
hatta Umut oynasin orda
ama bu Sabri denilen zat birdaha oynamasin bu takimda
Bu sene yabanci sinirlamasi kalkacak zaten umarim ondan sonra defolup gider artik!!

Kusura bakmada dk 80de kicini kaldiramayip geriye dönemedigi icin derbi maglubiyetinin bas sorumlusu olursa bir macla asilirda kesilirde!
Yillardir paramizi yiyor hala yaptigina bak sunun, aklima geldikce hala sinirleniyorum...
Koray Oynasin
Tarik oynasin
hatta Umut oynasin orda
ama bu Sabri denilen zat birdaha oynamasin bu takimda
Bu sene yabanci sinirlamasi kalkacak zaten umarim ondan sonra defolup gider artik!!

sadece gol olan pozisyonda yapmadı. maç içinde sık sık ileri gidip geri dönmedi.

ne olursa olsun Galatasaray futbolcusuna hakaret etmeye hakkın yok.

üstelik tarık veysel salih gibilerinden sonra önemli puanlar kazandırdı asistleri de var.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Istedigi kadar puan kazandirsin
Resmen bile bile göz göre göre macin icine etti
Bunun affi olamaz!

Gömeceğiz, raad olun.

Fener macinin ayni kadrosunu oynatmazsa adam degildir bu Hamza.

Eger fsner den onceki kadroyu surerse agir hakaret ederim neden boyle degisiklikler yapti diye

umutla yine zorlanacağımız bir maç daha. beğenmediğimiz burağı ararız yine malesef. umarım sneijder çakar 2 tane yoksa işimiz her türlü sıkıntı

Erken gol bulmamiz lazim yoksa strese gireriz

şu semihi sevindirmeyelim şunları beşlesek çok güzel olur

Avci'dan nefret ediyorum.Son mactan sonra her ne kadar bir sogukluk olsa da yine de arkandayiz her daim Cimbom'um.Atabildigimiz kadar atalim kücük sikecilere.Bana göre ligin en itici takimi.Sedat Ağçay,Semih Şentürk,Yalçın ve tabii ki Abdullah Avci...Tiplere bak ya.

Bi de averaj önemli artik.Fb ile ikili averaj eşitmiş.Genel averajda +6 önümüzdeler.Averajı'da düşünerek oynamamız gereken haftalar bu haftalar.Pardon ya Umut oynicakti di mi.Allah kahretsin.

bhmxM6f.png

Lig iyice koptu yalnız.5 deplasmanımız kaldı.Mersin maçımız sanılanın aksine çok kolay geçecek.Bence Mersin'in Avrupa şansı Trabzon mağlubiyetiyle bitti.Bizim maça kadar 37-40 puan yaparlarsa küme düşme şansları da kalmaz.Kasımpaşa bu hafta Konya'yı Konya'da yenerse haftaya Paşa maçımız da rahat geçer.(Castro ve Adem sarı kart sınırında).Yenemezlerse sıkıntılı maç.

Akhisar maçında Hamza Hoca eski takımını bir şekilde yener diye düşünüyorum.Rize maçında umarım Rize son hafta ya düşmeyi ya da düşmemeyi garantiler ama iddaalı bile olsalar son haftaya kalırsa kazanırız diye düşünüyorum.

En zor deplasmanımız Trabzon olacak.Kupadan elendikleri için Avrupa için tek şansları 4.lük.İçeride ise 6'da 6 yapmalıyız.2 beraberlik 1 mağlubiyet alarak krediyi doldurduk zaten.Fener'in ve Bjk'nin fikstürü çok daha zor.Şampiyon olmalıyız.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt