STSL 14/15 H:24 | Galatasaray 2-2 Başakşehir | M.S | 14 Mart

bizim macları kazanmamızdan çok şikeciler hangi maçlarda puan kaybedecek ben onu merak ediyorum

şikecilerin kesinlikle seri yakalamamaları gerekiyor bakalım yatanlar olacakmı

Boşverin şikecileri biz kendi işimize bakalım,maçları bizden daha zor

semihin bugün açıklamaları olmuş hem fener maçı hem kendisiyle ilgili hamza hoca beni riske etmek istemiyor

agır bir sakatlık geçirdim hala agrılarım devam ediyor demiş yani haftasonu semih olmayacak muhtemelen

Fb'nin 6,biz ve Bjk'nin 5'er deplasmani kalmis.Bizim 5 deplasmanin 1'i K.Paşa ile olduğunu düşünürsek 4 deplasman var.Bunlardan biri Rize ve son hafta.Yani yakın zamanda Ts ve Akhisar dısında deplasmanimiz yok.Vura vura gecelim.

Koray oynar kesin olarak. Olcan Yasin Sneijder 3lüsünü kullanmaliyiz. Bruma da bir seyler yapsa artik iyi olur.

~tap

uzun zamandır lider olmamıştık.derbinin üzüntüsünden çok bunun telaşı var hepinizin üstünde.2012 de fener 5 puan öndeyken geriden gelip liderliği aldık,1 puan önlerinde olduk.ve haftalar sonra aradaki puan farkı açıldı.

yani sabır....2013te mesela 7 puan öndeydik.ama zor deplasmanlar vardı.karabük,antep gibi..puan kaybı olsaydı çok stres yaşanırdı.çünkü kadıköyde maç oynayacaktık.ama maç maç düşünüp atlattık onları.

sakin olun ve şampiyonluk yolunun tadını çıkarın.o fener yellozu da,beşiktaş haspası da puan kaybedecek.

Yalcin 2005/06 sampiyonlugunda bizim kadrodaydi sanirim. Adam oynamamasinin acisini mi cikariyor, bize karsi hep über bir stopere dönüsüyor.

Hamza Hoca Semih hazır değil demiş,yine Koray oynar sanırım.

İlk 15-20 dk bir gol bulursak Başakşehir direnemez maçın kalanında goller bulmaya devam ederiz.

Ama ilerleyen dakikalarda gol atamazsak da işleri zora sokabilecek bir takım.

Ben yine de 3-0 ya da 3-1 kazanırız diyorum.

Başakşehir-Kasımpaşa

6 puan çıkarsa Puan farkı 3-4 olur yine.

Geri
Üst Alt