STSL 14/15 H:24 | Galatasaray 2-2 Başakşehir | M.S | 14 Mart

Fener'e Kadıköy'de yenildikten sonra evimizdeki hiçbir maçta puan kaybı yaşamadık son yıllarda.Yine öyle olur.

Hamza Hoca, Umut yerine Pandev'i oynatıp bizi şaşırtır mı diyeceğim ama böyle bir ihtimal tabii ki hiç yok.

biz neden göremiyoruz peki passolig sitesinden yani özel birşeymi var

nekadar bilet satılmış boşluk çokmu herkes görmeye çalışıyor ama siteden görünmüyor bu

istatistik yok renktas bilet alirken baktim tum tribunlere teker teker cok merak ettigimden, biraz da canim skilmis heralde :)

Keşke maç topicine girmeyeydim dedim. Bu ne ya. Kimse emin değil galibiyetten. Tamam Umut Bulut forvet olabilir ancak onun yanında gol atabilecek 9 oyuncu daha var. Yapmayın renktaşlar. Fener maçı sizin moralleri alt üst etmiş. Biz LİDER TAKIMIZ.

Basaksehir asla kücümsenecek bir takim degil. Cezayi kesebilirler. Ciddi bir rakip.

Biz kanatlardan atak yapan takimlara cok zorlandik bu sene, genelde de kaybettik.

Cok merak ediyorum acikcasi sonucu. Bence cok zor olacak.

Gece macin full özetine bakabilecegim bir site varmi arkadaslar?
Büyük ihtimal kaciracagim maci :/

Kazanacağımıza inanıyorum ama kolay olmayacak. Bu arada Dzemaili denenmeli diye düşünüyorum.

Doka’nın sakatlığı ile ilgili de açıklamalarda bulunan Avcı, “Önümüzdeki hafta Salı günü bizimle birlikte başlayacak. Mossoro iyileşti, Epureanu’un cezası vardı, bitti. Yalçın da bizimle birlikte yarın büyük ihtimalle sahada olacak” şeklinde konuştu.

Pandev oynasın ne ya? Pandev kafa toplarında etkili ama bence ligin en iyi kafa topuna çıkan ikilisi var karşımızda. Pandev zaten koşamıyor Başakşehir 6-7 kişi kapanıyor kaybolur.

Başakşehir, duran top ve kontra atak dışında gol atamaz, erken gol atarsak maçı kazanırız.

Geri
Üst Alt