STSL 14/15 H:24 | Galatasaray 2-2 Başakşehir | M.S | 14 Mart

Umut oynucak :s

Bana göre bu maç için en uygun adam Pandev. Koşan değil dar alanda pas yapabilen kısa çalımlar atabilen birisi olmalı forvette.

bu maçtan puan kaybedildiği takdirde şampiyonluk çok uzak olur onu baştan söyleyim. Ama bu maçı kazanırsak şansımız % 80

bana göre şampiyon olacak takımın tek mağlubiyet hakkı diğer şampiyonluğa oynıyan takımlarla oynadığı deplasman maçları olmalı, yani burak yok o yok bu yok diyerek bu maçta puanlar bırakırsak vayki ne vay halimize, hemde %51 fenerbahçenin puan kaybı yaşıyacağı bir haftada

Amma tırstınız toplama takımdan, 3-1 alırız. Bundan sonra puan kayıpları kolay kolay olmaz.

SINO , ilk yari'da isi bitirir .. bruma/yasin rakibi yorar .. umut'da biz zahmet saksiyla atsin

kazanıcaz.başka bişey düşünmezseniz iyi olur.:o

savunma arkasına sneijder toplar atacak
duran toplarda ched atacak
uzaktan şutlarda yine sneijder

eksiklikleri bunlar bizde de güçlü oyuncular var.

Şu 4 haftayı lider geçersek bana göre %100 şampiyon oluruz. Başakşehir- kpaşa ve trabzon. Fbmaçı sonrası genelde kazanıyoruz ama nedense bu seferki maç çok zor geçecek gibi geliyor. Fb maçı öncesi havamızı tekrar kazanmak için galibiyet şart. Ligin en az gol yiyen takımıyla oynucaz dikkat

日本の皆さん、こんばんは!!!〜*#ガラタサラ

uploadfromtaptalk1426328683082.webp

Aliriz yahu rahat olun, bu kadar tirsmaya gerek yok.

Umut'un oynadığı her maç bizim için hiç kolay geçmez. Tehlikleli bir takimlar oynuyoruz, kendi evimiz, şampiyonluk vs gibi nedenlerden dolayi mutlaka kazanmamiz gerekiyor ama şu takimin Burak tan sonra 1 tane forveti olmazmi yaw. Akşam yine saç baş yoldurur bu yetenek fakiri umarım Sneijder bombardimlarindan 1-2 gol buluruz.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gene sinani kadroya almamis hamza buna tek sinir olan ben miyim acaba?

Hamza kredi kaybetmeye devam ediyor.Sinan'i alma Pandev'i alma kazmaya muhtac et takimi.Yaziklar olsun.

18 kisilik kadro nasil?

Geri
Üst Alt