STSL 14/15 H:24 | Galatasaray 2-2 Başakşehir | M.S | 14 Mart

şu istanbul taraftarı kadar boş bi taraftar yoktur heralde takımın en ihtiyacı olduğu yerde takımı yalnız bırakıyolar

biz yurtdisinden kalkip geliyoruz maclara zaman zaman siz Turkiyede yasiyorsunuz istanbula gitmek cokmu zor sozum sana degil sadece genele soruyorum ?

İkinci yarı Semih, Burak ve Melo'dan hiç faydalanamadık neredeyse. Şampiyon olmamız baya büyük başarı olur şaka maka.

durmadan yerden, yeter ya sabri

biz yurtdisinden kalkip geliyoruz maclara zaman zaman siz Turkiyede yasiyorsunuz istanbula gitmek cokmu zor sozum sana degil sadece genele soruyorum ?

money talks
burada asgari ücret 1000 liranın altında maç biletleri en az 70-80
ülkenin yarısı asgari ücret ile çalışıyor

su korayin atti uzun isabetli paslara hastayim cok iyi yapiyor bunu

Bizde teknik direktör olması gerektiğine inandığım adamı yeneceğiz inşallah...

Şampiyonluğa giden takımın İstanbul taraftarına bak sen. Rezillik diz boyu.

Maça gidecektim ancak babaannemin geçirmiş olduğu rahatsızlıktan dolayı gidemedim. Bütün gün hastanedeydim, daha yeni açtım maçı. Tehlikeli başladılar ama şuanlık gördüğüm Umut yine iş başında.. :) Saldır Galatasaray..

epureanu sari güzel

olcan islak zeminle problem yasiyor

Maça gidecektim ancak babaannemin geçirmiş olduğu rahatsızlıktan dolayı gidemedim. Bütün gün hastanedeydim, daha yeni açtım maçı. Tehlikeli başladılar ama şuanlık gördüğüm Umut yine iş başında.. :) Saldır Galatasaray..

gecmis olsun nenemize

Çok geçmiş olsun kardeşim. İnşallah ciddi bir durum yoktur. Acil şifalar dilerim

adamlar 5-6 kisiyla bizim yari alanimizde pres yapiyor bunu iyi degerlendirmek lazim her zaman 11 kisyla savunuyorlar diye soyleniyorduk al sana acik oyunayan takim

Geri
Üst Alt