STSL 14/15 H:24 | Galatasaray 2-2 Başakşehir | M.S | 14 Mart

Yasin çok kötü pozisyon alıyor.Bruma ne kadar gerilediğini tekrar gösterdi basıp gidemiyor keşke fitness yapmasaymış.Olcan aksıyor sarısı da var, Telles şart.

akılsız başın cezasını insan kendi çekermiş
sizce çok rahat durumda uyun vaziyet almış bruma ya neden pas atmadı sabri
basına malzeme verdi
kesinlikle kötü niyeti olduğunu düşünmüyorum

cevabı da kendim vereyim boş durumlarda neden ortaları dağlara taşlara atıyorsa ondan

Başakşehir kanattan zor gol yer

Orta sahayı 3'leyip oradan gol buluruz

Hem Takımın direncini arttırırız

Açık alan bulamıyor, bir kere buldu onda da sarılıp düşürdüler... Yalnız bu çocuk kendini hiç geliştiremiyor, elimizde patlayacak gibi.

Açık alanla pek alakası yok bir pozizyonda dikkat ettiysen alparslanla yanyana kostular alparslan bile 1 metre fark attı koşuda.Her zaman diyorum eski süratinden eser yok bu adamın.

O değilde 2 yarı tam Burak'lık maç :D O tribünde ama :(

Maç 500 dakika oynansa gene de Bruma ve Yasin oyunda kalmalı. Başka türlü rakip savunma üzerinde en ufak bir etki gösterme şansımız dahi yok. Eldekiler bunlar maalesef, arada saman alevi gibi parlamalarını beklemekten başka çare yok.

Açık alan bulamıyor, bir kere buldu onda da sarılıp düşürdüler... Yalnız bu çocuk kendini hiç geliştiremiyor, elimizde patlayacak gibi... Adam geçip hızlanamıyor, hızıyla rakibi geçebilirse geçiyor.

Bruma kesinlikle öğretici özelliği olan bir kulübe kiralanmalı

İkinciyi mutlaka bulmamız lazım

Açık alan bulamıyor, bir kere buldu onda da sarılıp düşürdüler... Yalnız bu çocuk kendini hiç geliştiremiyor, elimizde patlayacak gibi... Adam geçip hızlanamıyor, hızıyla rakibi geçebilirse geçiyor.

Aynen, bruma baya tembel herhalde çünkü prandellide demişti. Potansiyel çok ama değerlendiremiyor.

Geri
Üst Alt