STSL 14/15 H:25 | Kasımpaşa 2-3 Galatasaray | M.S | 21 Mart

Yenilgi almayalim da, beraberlik büyük ihtimal, sonrasinda da umarim cöküse gecmeyiz. Sorumluda kim biliyoruz. Hamza Hoca, 2-0 dan mac 15 dakikada giderse birde Fb macindaki hatalari. Arayi acip gidecekken herkesi umutsuzluga sürükledi, bu hafta son sansi.

Konya maçına da böyle diyorduk, 5 attık. Allah'ım tekrar nasip et yarabbim. :)

yanlış bilmiyorsam 2010da almışız en son paşanın sahasında. zor maç yani umarım dediğin gibi olur. geçen seneki maçı hatırlıyorum herkes kayıyordu ilginç bir zemini var sahanın

yanlış bilmiyorsam 2010da almışız en son paşanın sahasında. zor maç yani umarım dediğin gibi olur. geçen seneki maçı hatırlıyorum herkes kayıyordu ilginç bir zemini var sahanın

Bu sene bu tür maçlarda ilkleri yaşadık. Eskişehir, Bursa ,Sivas vs. Bence bu maçı rahat alıcağız. Kasımpaşa bu sene yokları oynuyor biraz abartıyoruz.

Başakşehir maçında 2 puan gitti ama belki de önümüzde ki maçlarda yapılacak 6 puanlık bir ders cıkardı Hamza hamzaoğlu. İşleyen takımı bozmayacaksın :) Bırak yorulana kadar devam etsin takım.

Bilic örneğin Gökhan ve Ba'yı yedek bıraktı Es-es maçında yenildi örneğin.Sonra bu hatalara düsmedi.Ders alıyorlar hep hatalardan

Buram buram beraberlik kokuyor.

Yenilgi almayalim da, beraberlik büyük ihtimal, sonrasinda da umarim cöküse gecmeyiz. Sorumluda kim biliyoruz. Hamza Hoca, 2-0 dan mac 15 dakikada giderse birde Fb macindaki hatalari. Arayi acip gidecekken herkesi umutsuzluga sürükledi, bu hafta son sansi.

Bu kadar karamsar olmaya gerek yok. Bu maç bize gelecektir... Maç sonunda Hamza hocayı tebrik ederiz sırayla...

beraberlikmiş,yenilgiymiş ben anlamam.2 haftadır moralimizin içine ettiler.kazanacaklar.o kadar.

Foruma girdikten sonra içim karardı. Acayip abartıyorsunuz arkadaşlar. Bence gayet iyi futbol oynuyoruz sadece son 15 dk oyundan düşüyoruz. Başakşehir maçı bence hem Hh hemde oyunculara büyük ders olmuştur diye düşünüyorum.

İnşallah Kornerden atacağız yine.

Birde faul oluyor.Geri pas yaparak kullanıyoruz.Gönder ileri adamları orta aç.Bu taktik daha iyi olur.

Tarik oynayacak gibi duruyor ne yazik ki. Babel Tariki bir o yana bir bu yana yatirir 90 dakika boyunca.

Bizim icin en öldürücü hamle Hamzaoglunun sag kanadi Tarik-Umut yapmasi olacaktir. Insallah böyle bir sey düsünmez.

Hocadan Babel'i durdurmak için , Tarık-Hamit-Bruma-Yekta-Umut'un oynadığı bir sağ kanat bekliyorum. Sonra da Babel kanat değiştirip gol atar.(Bursa Maçında Volkan Şen'e Telles ile Olcan'ı verip Volkan'ın kanat değiştirip soldan içeri kat edip gol atması gibi).

Babel kimde Babel'i durdurmak için oynayalım ya ?

Tamam önemli oyuncu Paşa adına ama 1 haftadır Babel geri Babel ileri.

Geri
Üst Alt