STSL 14/15 H:25 | Kasımpaşa 2-3 Galatasaray | M.S | 21 Mart

Fark atacagız umutsuzluk yok bugün şampiyonluk yolunda liderliği alıp bir daha vermeyeceğimiz gün olacak. İnanmayan kanatlı şikeci adi şerefsiz ırkçı pislikleri tutsun. GALATASARAY ULAN

Kazanacağız inşallah. Sabırlı olup açık alan yakalamak lazım. Paldır küldür gidersek sıkıntı yaşarız.

Fark atacagız umutsuzluk yok bugün şampiyonluk yolunda liderliği alıp bir daha vermeyeceğimiz gün olacak. İnanmayan kanatlı şikeci adi şerefsiz ırkçı pislikleri tutsun. GALATASARAY ULAN

fark falan atamayız, kazanırsakta zarla-zorla.

kasımpasa bu macta ölümüne oynar, neticede siyasetin takımı, bence en iyi beraberlik alırız..

En akilli 11 bu:
Muslera
Hamit Chedjou Balta Telles
Dzemaili Selcuk
Olcan(Emre) Sneijder Yasin
Burak

Ama ne yazik ki Hamzaoglu nun cikaracagi kadro bu sekilde olur:

Muslera
Tarik Chedjou Balta Telles
Hamit Selcuk
Umut/Olcan Sneijder Yasin
Burak

Bence bu macin en kritik iki karari Tarik/Umut olacak. Eger sag kanadi Tarik/Umut yaparsa, 1 puan alirsak sürpriz olur benim acimdan. Bu mac Tarikin karsisinda ligin en tehlikeli 3-4 kanat oyuncusundan biri olan hayvan gibi güclü olan Babel oynayacak.Tarik her mac rahat 2 gol yedirmeye müsait bir eleman.

Bunu zaten yeterince ispatladi sezon basindan beri. O kupa macinda ismi aklima gelmeyen dandik takima karsi bile adamini savunamadi gol yedirdi.

Yemin ediyorum abartmattigimi düsünmüyorum ama 10 kisi oynasak Tarik oynayacagina daha etkili oluruz. Adam sirf zarar. Bunu alana da, aldirana da, iyi futbolcu ilan edene de, bizi almaya zorlayan düzene de icten sevgilerimi iletiyorum.

Düsünün Tüpcü bir tv programinda kendisine iletilen "Hangi futbolcuyu en cok begeniyorsunuz?" sorusuna "Tarik Camdal" cevabini verdi yazin. Aklima geldi de ondan yazayim dedim, tüpcünün futboldan anlamadiginin ve Besiktasi neden batirdigini görmeye yeten bir kanitdir bence.

1
tarq-koray-che-alex
hamit-inan
b11-sn10-yasin
burak

Son düzenleme:
muslera
tarık chedjou koray telles
hamit selçuk
bruma sneijder yasin
burak
bence bu şekilde çıkacak hoca sağ tarafımızda şenlik olacak.
çünkü hoca tarıktan da brumadan da memnunmuş

bana kalsa
muslera
hamit chedjou hakan telles
dzemailli selçuk
olcan sneijder yasin
burak​
kadrosu ile çıkardım. hamitin zaafları olcanla örtmeye çalışırdım. en azından olcan orta yapmasını biliyor
sol tarafımızda tellesin yine isabetsiz ortalarını izlerdik ama yasin ve sneijder ile daha akıcı bir kanat olurdu.

kasimpasa_stat.jpg

saha zemini sonucu etkiler.

Mazeret den öte birsey degil bunlar. Cikacaksin cakacaksin, bu kadar kolay. Kis kiyamet falan da kalmadi, ayni hafta sonu Ismailin agladigi gibi aglmaya gerek yok, saha sartlari falan diye.

Bunlar sadece herkesin sarildigi bahaneler.

Burada Kahramanmarasspora karsi degil, Kasimpasaya karsi oynayacagiz beyler.

Yenecek kadar kaliteye sahibiz lakin kolay olacagini hiç zannetmiyorum.

whoscored 2-1 kazanacagiz diyo

Artik hicbirseyin mazereti kalmadi. Cikacaksin,savasacaksin ve yeneceksin. Hata yapma lüksümüz kalmadi, bunu anlayamadiysa takimda hala kimse o zaman sampiyonluk hayal.

Hamza hoca da artik bir zahmet kendine gelsin ve bu amatörce hatalari biraksin. Burasi Akhisar degil, bir defa yaparsin iki defa yaparsin ama ücüncü defa yapmazsin arkadas. Insan hatalarindan ders cikarmasini bilmeli bu seviyede, ayni hatalari yapa yapa sampiyonluk dan edecek.

Bir de biraksin artik su her mac sonra özür dilemesini. Galatasarayin antrenörüysen senin bir dik durusun olmali, kendi ezmeyeceksin.

Ligde bana göre mücadele gücü düşük 3 takimdan biri bu Paşa'dir. En rahat deplasmanimiz olmali bu maç. İnşallah golü atinca defansa yerleşmeyiz.

Geri
Üst Alt