STSL 14/15 H:25 | Kasımpaşa 2-3 Galatasaray | M.S | 21 Mart

burakı riske atmamak iyi de ben emre çolak oynar sanıyodum.olcandan pek umutlu değilim.

Kadroyu gördükten sonra maç şifresi için bile zor gülümseriz biz

yasal link veriyorum beyler :D

Signal Türkiye@signalturkiye 47 dk.47 dakika önce
Kasımpaşa - GS maçını internetten ücretsiz izlemek #1GülüşüneBakar ! Hadi tıkla https://birgulumsemenyeter.com
Signal Türkiye sponsorluğunda Gizle
6 retweet28 favoriYanıtla
Retweetle6
Favorilere ekle28
Daha fazla

dişlerinizin fotoğrafını çekin digiturk play şifresi veriliyor.

Yurtdisindan olmuyor herhalde, sifreyi aldim ama Digitürk linkine tiklayinca baska yere yönlendiriyor orada da sifreyi girebilecek biryer bulamadim ;(

Burak milli macta ilk 11 oynarsa Terime de Hamzaya buna müsaade eden baskana da agzima ne geliyorsa söylerim.

Sanki Milli Takimin bir sansi var turnuvaya katilmaya, yine milleti bos bos ümitlendiriyor herkes.

hamza hoca kendi bacagina SIKMIS yine. burak yedek üstelik pandev cemali aydin ve sinan gibi 4 tane hamle oyuncusunu kadroya almamis, yekta tarik falan var

CAodyGiWwAA5HeZ.jpg:large

CAodyGVWMAAKo6P.jpg:large

İLK 11: Muslera, Sabri, Chedjou, Hakan, Telles, Selçuk, Hamit, Yasin, Sneijder, Olcan, Umut
YEDEKLER: Sinan, Bruma, Burak, Koray, Yekta, Emre, Tarık

Yapma hoca.. Yapma.

ft den direktif gelmiştir burak ı oynatma milli takıma lazım diye

öne geçsek bile skoru koruyabilcez mi :( maç 4-0 olsun ki maçı alacağımıza inanak.öyle bi duruma gedik..

Umut hariç güzel kadro.

Umut'un olduğu bir maçta atılacak her gol şans eseridir. Umut'un atacağı her gol de kime çarpsa kaleye girecek biçimde pozisyonlarda atılan gollerdendir.

O adamdan kapıya menteşe bile olmaz.

Geri
Üst Alt