STSL 14/15 H:25 | Kasımpaşa 2-3 Galatasaray | M.S | 21 Mart

şu maçı alın yoksa haftasonumuz zehir olacak..umut bizi şaşırt hadi aslanım

Burak hariç kadro iyi diyoruz filan ama Galatasaray'ın kadrosu bu deseler sezon başı, hepimiz kızardık. Normal şartlarda Yasinli, Olcanlı, Umutlu filan Galatasaray kadrosu olmaz.

pandevi oynat umutun yerine
ne ayküsü düsüklere kaldik yav

Hamza hoca Burak'ı oynatmayarak milli takımdaki yerini sağlamlaştırıyor,Galatasaray kimin umurunda çıkar özrünü diler helal olsuncular gelir.

Burak hariç kadro iyi diyoruz filan ama Galatasaray'ın kadrosu bu deseler sezon başı, hepimiz kızardık. Normal şartlarda Yasinli, Olcanlı, Umutlu filan Galatasaray kadrosu olmaz.

ayhan_akman_mustafa_sarp23423423-large.jpg

Nerden nereye demi renktaş ah nerdesın mustafa

Signal sagolsun :D illa kendi resminizi cekmenize gerek yok telefondan google araciligiyla gulumseyen bir resim bulup ekrana tutmaniz yeterli :D

haftalardır burakın ne sakatlıgı var anlamadım gitti yırtık olsa 2-3 haftada dönerdi noldudada hiç sakatlık yaşamayan burak top yüzü göremiyor

burak takım oyununu bozuyor!!! :trollfacce.gif:

Burak ve özellikle selçuktan bu sezonun ilk haftalarında oldukça soğumuştum. Ama Burak'ın eskiden sağlam savunucusuydum bunuda bilen bilir. Soğuduğum durum futboldan daha farklı. Futbol olarak eli yüzü düzgün 2-3 tane futbolcumuzdan birisi Buraktir.

Geri
Üst Alt