STSL 14/15 H:25 | Kasımpaşa 2-3 Galatasaray | M.S | 21 Mart

şampiyonluk fenev deplasmanında bitmişti..diğer takımların salaklığı ile gidiyorduk..o bitti

Ya ben bu kadar pozisyon bulup bu kadar saçmalayan takım görmedim uzum zamandır... En az 10 tane defans arkası yaptık ama 1 tanesi gol ile sonuçlandırmaz mı. Kasımpaşa da aynı gerçi ama onlar 2 tanesini gole çevirdi. Sabri'nin kanat otoban oldu Olcan içeri giriyor orası boş kalıyor

Sen Umut ile Olcan'ı seyretmeye devam et Hamza...

lanet olsun senin yöneteceğin takıma

2-0 yenik durumdayız. Kalmış 15-20 sn. En azından bir şişirme topla acaba pozisyona girermiyiz diye bekliyoruz..
Ama bize adeta "Has...tirinlan" dercesine Hamit ve Selçuk kısa paslaşmalar yapıyor ve sonrasında ise topu geriye Muslera 'ya kadar oynuyor.
Ve hakem ilk yarıyı bitiriyor.

İşte o yüzden tekrar yazıyorum ; Ruhsuzsunuz !!!!!!!!!!!!!!!!!

bu sürüye babacan tavırlar sökmüyor hamza hoca,kötekleyeceksin arada...sonuç ne olursa olsun sen de istifanı ver bu gece

Allah aşkına sağ bek nerde sol bek nerde yaa. Giden geri gelmiyor. Sabri mümkünse hücuma cıkmasın yerinde sabit beklesin. Böyle saçmalık görülmedi. Leş gibi bir kasımpaşa karşısında saçma sapan defans oyuncuları yüzünden yeniliyoruz.

bu takım tek forvete döndükten sonra tökezlemeye başladı. prandelli dönemindeki maçlara döndü iş. Hamza hoca tekrardan geldiği anda oynadığı sisteme dönmeli

Takimda forvet ve kanat yok olcan umut yasin bizi eksik oynatiyorlar bu uc oyuncuyu barca ya koysak onlar da bisey yapamazlar

Milletin maskarası olduk 3 haftada reziller yüzünden

Sent from my iPad using Tapatalk

Kimse hocaya kusur musur bulmasın...

Bu rezil takımın buraya kadar gelmesi bile hocanın mucizesidir.

Hataları olmusdur elbette. Ama zaten yerin dibine girmiş bir takımı ayaga kaldırmıs umut aşılamıs hatta şampiyonlugun en büyük adayı durumuna getirmişdir.

Bu takıma ihanet eden varsa bu takım bu sene şampiyonlugu kaybediyorsa tek sorumlusu YÖnetim ve ALbayrakdır.

Sen toparlamıs güven gelmiş şampiyonlukda iddialı duruma gelmiş takıma göz göre göre sırf para yok diye FORVET almazsan bu takımın alacağı hal bu olur...

Yönetim ihanet etmişdir takıma kimse kusura bakmasın.
Şampiyonluk falan gerçekten istediklerine inanmıyorum...

Bu takıma inanmadılar Hamza hocaya inanmadılar bu yüzden de transfer yapmadılar...

Bu takıma tek bir iyi forvet bu takımı şampiyon yapardı...

Belki de devre arası Niasse 4-5m euroya alınsa şampiyonduk.

Sneijder ne yapsın ?
Hamza hoca ne yapsın...

Beceriksiz Yasin Olcan Umutla oynuyorsalar ne yapsın...

Bunları çıkarıosun Brumayı koyuyosun oda aynı tas aynı hamam...

Bu takıma ihaneti Yönetim Etmişdir.
Devre arasında bas bas bagardık 1 forvet bu takımı % 20 30 gücünü artırır diye..

O kadar kolay goller kaçırıyoruz ki delirmemek elde deil..

senin td gibi ................ takim 9 kisi oynuyor maci izleyen herkes ilk yari bitmeden insallah 2.golu yemeyiz diyordur ama hamza efendi orda izliyor

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hamza'nin Umut'u çıkaracağı yok. Bari Umut sen git soyle hocam ben varken bu mac donmeyecek galiba bi de beni cikarip denesek diye.

★★★★

Geri
Üst Alt