STSL 14/15 H:25 | Kasımpaşa 2-3 Galatasaray | M.S | 21 Mart

dokuz dogurduk vallahi . Bu mac sampionlugun habercisi ola bilir.

2-0dan 2-2 olunca başakşehir haftam berbattı

şimdi 2-0dan 2-3 olunca varya off ohohohohooh cok rahatım burda ki herkes adamdır..

Herkes sampiyon olmusuk gibi bayram ediyor, Chedjou da: siz malmisiniz lan, aptal aptal az kalsin mac gidiyordu der gibi sinirlenmis takim arkadaslarina..

Dünyanın hiç bir yerinde son 5dk ya önde grip 3-2 3-3 kontra yakalanan takım yokdur.

Bu kadar beyinsiz bir oyuncular topluluguyuz.

Kardeşim al şu topu gitme ileri top çevir.
Çizgiye git vücudunu koy.

Drogba olsa giderdi çizgiye top öldürürdü...

Türk futbolcuları gerçekten son dk oynamayı bilmiyor...

Bu maç bile gidebilirdi.

+1905
Öndeyiz ve dak 82 de nerdeyse kontra dan gol yiyecek dik ...inanılır gibi değil

İkinci yarı foruma hiç girmedim, maçı izledim ve bir totem daha işe yaradı :hat:

Ne maçtı ya ama hala şampiyonluk arzusu yok yinede bu hafta lider olunca o arzuda gelir diye inanıyorım

bizim savunma berbat ama Allahtan kasımpaşanınki daha rezildi

Bu maçı Hh değil geçen hafta iyi oynarken oyundan çıkartığı Yasin aldı. Helal Yasin, aldığın her kuruş helal olsun Aslanım.

Chedjou kime kızdı ?

İlk yarı Telles'e bağırıyordu.

Ağabey paşa'nın kanatlar bildiğin elek. Elemesini bilmeyince böyle oluyor. Jöle gibiler. Vurup geçecek inanç, irade olsa buradan bile çevirirsin maçı ama takım başka havada.

:016::016::016:

Ahaha rıdvan çok acayip sinirlenmiş hevesi kürsağında kalmış :)

Paşalılar 2-0 öne geçtikten sonra 3 3 diye bağırdılar 3ledik hahah:H

Çok değerli kanatlı hayvanımsı familyası üyelerinin, heveslerini kursaklarında bırakma şenlikleri sona ermiştir. Yapımda yayında emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Bu maç da sizlere ekmek çıkmadığı için bir daha ki salya akıtma ritüelini gerçekleştirebilmeniz için haftaya yine bekleriz. Aman kursak kanserine dikkat.

Ha ek olarak; Kendi takımına küfür eden şuursuzlar da, kendilerine gelsin derim.

Geri
Üst Alt