STSL 14/15 H:25 | Kasımpaşa 2-3 Galatasaray | M.S | 21 Mart

3-2 kazanmamıza rağmen puan kaybedebilirdik. Tek sorumlusu da Hamza Hamzaoğlu olurdu. Burak eğer oynayacak durumdaysa ki gördük öyle, sahaya sürmemek ihanettir. Burak' ın girmesiyle Yasin' in etkinliği arttı ve geçen hafta 65' de çıkan adam tek başına maçı aldı. İşin özeti bu!

CApKSr0UwAAY5ss.jpg:large

Biat edin..

olcan ilk 11 başlamamalı, kulübede oturmalı. bu kadar futbol aklı düşük futbolcu zor bulunur.

gfbmuhtar - 21.03.2015 19:51

neye sevınıyorsunuz gs bu macı ıkıncı yarı 70 olmadan bitirir 2-3 olur 70 den sonra belki fark artar kasımpaşa savunması berbat

Puhahaha rıdvan ile güntekin kasımpaşaya giydiriyor. Belli ki bu galibiyet çok oturmus içlerine.

Ahmet çakar ne diyeceği belli ... "rahatsızım" :D

2-0 olmuş dijitürk bozuktu şzleyemiyordum, servis geldi yapmayın gerek yok 2-0 olmuş demeyi düşündüm adama ama uğurlu geldi valla tv yapıldı açtım arka arkaya 2 gol oldu ;)
Ben de yeni eve dijiturk bağladım keyifle rıdvan ı izliyorum :)

Albayrak devre arası veyselle görüşmüş iyimalzeme çıkar çakara şimdi başlar beyler ben bu maçtan rahatsızım demeye

Helal olsun ama işi bu kadar zora sokmadan kazansak keşke artık ne dersin hamza?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geçen Hh az transfer yapacağız diyordu. Şu maçtan sonra hala böyle düşünüyorsa futboldan anlamıyordur. Bu takıma minimum 7 transfer lazım. Neredeyse her bölgemiz rezalet.

Umarım bu maçta Olcan'la olmayacağını anlamıştır. Olcan kesinlikle gönderilmelidir. Olcan'a giden paralarla Töre veya Babel'i alabilirdik. Babel bizim defansa tersten sapladı bugün.

Şu devre arası büyük konuşanlar var ya sırf onlar için geliyorum maç sonunda :D

Arkadaş bu takım gol atamaz, kim gol atacak diyenler, bu takım maç çeviremez diyenler. Futbolun 1 gramından anlamıyorsunuz bence.

Bak bu maç 2. yarıda 5-0 da yapabilirdi Kasımpaşa, Çeviremeyebilirdik de 3-3'de bitebilirdi. Ama ilk yarıyı izleyen futboldan anlayan herkesin fikri şu olur;

Kasımpaşa 5 dakika içerisinde 3 gol yiyebilecek kadar rezil bir defans yapısına sahip, ve biz ilk yarıda inanılmaz beceriksizdik. İkinci yarı 3 gol de atabilirdik 3 gol de yiyebilirdik ;)

o degılde hamza hoca macı bıraktı hasta zıyaretı yapıyor macta :d:d

istanbul bşb. arenada 2. yarı 2_0 dan 2- 2 yapar hatta galibiyeti kaçırır bişi yok. savunması yerlerde sürünen kasımpşayı 2-0 dan 3-2 yıkarız. şike var kudurun kuşlar

Son düzenleme:
o degılde hamza hoca macı bıraktı hasta zıyaretı yapıyor macta :d:d

iananilmaz amatörce hareket. doktrolarin gitmis oraya zaten. ne diye gidiyorsun sen yahu ?!
göstermelik resmen bence. Allah korusun orda albayragi bir sey olsa sanki ilk yardimi o yapacak orda.

Mahale takimi degil burasi sonucda.

Geri
Üst Alt