STSL 14/15 H:25 | Kasımpaşa 2-3 Galatasaray | M.S | 21 Mart

hamza Allahtan takıma bu hafta savunma çalıştırmış, aman hamza sakın bi daha çalıştırma. bu maç yırttık ama bu şekilde şampiyon olamayız, savunmaya derhal çekidüzen verilmeli. bugün zaman zaman prandelli dönemini hatırlatan bi takım vardı uzun bi süre takım savunma ve hücum olmak üzere 2 parçaya ayrıldı ortasaha yoktu prandelli dönemi gibi.

Görüşüm değişmedi bu Çöpler değişmez ise seneye destek yok...

Şampiyonluk şansımız ise, diğer iki şikeciye göre çok az...

10451681_868008959930613_6855837163368560442_n.jpg

Önemli bir galibiyet, babam ve kardeşimle burada bilgisayardan takip ediyorum. Herşey Galatasaray için!

...

Allah tan kapatmışım maçı :)

Bu sene şampiyonluk senesine benziyor ama futbolcularında inanması lazım

Gökhan Zan'ı boş yere yok ettiler, şu rezil savunmada katkı verebilirdi

Oooooh yarın nargilemi yakarım, ayaklarımı uzatırım, çerezimi cipsimi içeçeklerimide koyarım rahat rahat kuşların kavgasını izlerim.

Yiyin birbirinizi :)

antu bırbırıne gırdı küfürler havada ucusuyor :D

Inananlar asla kaybetmez ! Teşekkürler Galatasarayımm !!

Melo'nun yokluğu büyük sıkıntı bizim için, zaten olmayan takım savunmamızın en önemli ismiydi. Orta alanda bu kadar boşluk vermiyorduk

ahh ahaha bravo lan ne zaman halısahada maçta olup seyretmesem takım kazanıyo,çok mutlu ettiler valla.

Karabük maçında 40.000 olmalıyız.Hadi herkese yayalım yeter artık şampiyonluk geliyor!

Ben tekrar buradan tüm şikeci cik cik sürüsüne sevgilerimi yoluyorum :f68.gif:

Çok iyi oldu bu sonuç. Biraz kabus gördük ama sonunda mutlu son....Yasin en büyük transferimiz. Dikine hedefe gidişi çok iyi. Maçı o aldı.

Geri
Üst Alt