STSL 14/15 H:25 | Kasımpaşa 2-3 Galatasaray | M.S | 21 Mart

10 sene yaslandim bu aksam galiba ...

seneye savunma hatamiz full degismeli. ön liberoyada isiran birisi lazim.

9 maçın 5i evimizde 4 ü deplasmanda

5 maçı kazan 15

4 maçın 2 sini kazan 6

76 puan yapıyor bakın 2 mağlubiyet verdim deplasmanda :)

76 yapmıyormus 82 topladım yanlıslıkla hemende vurun yüzüme :(

Son düzenleme:
Size bişi diyim mi zor mor bir galibiyet aldık ama yarın her sonuc bize yarayacak.
Haftayaki maçlar fener-rize bjk-ibb yani haftaya karabüğü de yenersek cok fena şeyler olabilir

Geçen haftanın telafisi oldu bu mac çok iyi oldu.Yasini ayrı kutlamak istiyorum helal olsun sana gerçekten 10 numara futbol oynuyor.Yanlız bu savunma rezalet ötesi bizim.Ne olacak bilmiyorum.Muslerada her gelen topu alıyor.Bütün degajları taca.Kaç haftadır böle formsuz.

:asd22:

CApPjxPUgAAUraP.jpg

Evimizdeki Gençler maçı mağlup oluruz,Antep maçı berabere biter kalanını kazanırız.

içimizdeki irlandalılara girsin bu maç amzaoğlu yazan arkadaş a girsin bu galibiyet.

tek haneli haftalara giriş yaptık lider olarak. yarın fener kazanırsa lider kalmış olacağız hadi hayırlısı bakalım

En çokta kuduran deliren kuşlar için şöyle kazanalım istiyorum. Ulan beyinsiz mahluklar Adem'in kafası girse 3-0 olucak sağda solda saçma sapan muhabbetler.

O kafa bize değilde başkalarına sağlam girmiş belli ki.

Şampiyon olsakta avrupada rezil olur döneriz yine bu kadroyla orası da belli yalnız. Yalnız kasımpaşa şike yaptı falan diye ağlamak neyin ürünü bilmiyorum. Ya objektif olan her futbol izleyicisi şu Kasımpaşa'nın defans yapısını görüyordur zaten bu adamlar bi devrede 4-0, 5-0'dan maçı verecek kapasiteye sahip.

hamiti acayip begeniyorum sanki icinde kaluo toure melo karisimi biri kacmis allah nazarlardan saklasin en lazim oldu zamanda ilac gibi geldi adam helal olsun

2 sene önceki ordu macı gibi oldu bizim oyunculara büyük güven gelir ve bence şampiyonluk için büyük adım attık tebrikler CİMBOM

Millet veysel sarının musleraya attıgı yumusak topu satılmış diye gösteriyor.

Ulan mallar 5 tane bizim oyuncu karşılıyor adam orta açmak istiyor açamıyor. Bunun neyini bahane olarak gösteriyolar saçma

Geri
Üst Alt