STSL 14/15 H:26 | Çaykur Rizespor 1-5 Fenerbahçe | M.S | 4 Nisan

Bu sene fenerin takılacagı takımları hemen hemen cogunu bildim.

Bu maçta fener galip gelemeyecek. Ha beraberlik bile iyi sonuc olacak fener için. Hikmet hoca yapacak bi güzellik merak etmeyin.

• Kuyt yoksa GG'den bi yüzde 30 çıkar. Eren Albayrak iyi maç çıkarırsa Gökhan maç içinde zorlanma sebepli sakatlık bile geçirebilir çünkü Kweuke sola deplase olmayı seviyor.
  • Caner'in önünde Alper oynarsa, ki öyle olacak gibi gözüküyor, o kanat Rize için problem olabilir. Orhan Ovacıklı çok çaba gösteriyor ama çok acemi. Sercan Kaya'nın ilerde tehdit yaratması belki Caner'in ileri gitmesi yerine Alper'in geri gelmesini sağlayabilir. İzleyip görecez.
  • Bi de stoperde Viera,Oboabona,Viera'dan hangi ikili oynayacak o önemli. Giray'ın zaman zaman çok sakar olmasının yanında rakip oyuncuları daha iyi tanıyor. Dikkatli seçim yapmak lazım.

rizenin 5 haftadır yenilmemesi çok kötü oldu, düşme hattıyla arasında 8 puan var...rize için şikesine bir maç olabilir:D

Puan kaybı muhtemel.Sıkıcı bir maç olur yine

Fener balına kaç puan peki?

Leonard Kweuke milli maçta sakatlandı. Büyük ihtimalle Lafferty oynar. O da hem 90 dakika çıkaracak durumda değil hem de yumuşak oyuncu Egemen-Alves arasında kaybolur.

fener kayıpsız geçer...
fırat aydınus denen şikebahçeli de gösterdi ki fener bundan sonra orantısız kollanacak.

Cüneyt Çakır'ı vermişler.

Hikmetin fb ye pürüz çıkardıgı pek fazla maç hatırlamıyorum ben.Açık oynar kesin 2 3 yedirtir denyo.

Çok tehlikeli haftalara girioruz.Bi dümen çevirmezler inşallah

SON DAKİKA: Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor maçı kadrosunda Egemen Korkmaz, Raul Meireles, Diego Ribas ve Dirk Kuyt yer almadı.

Geri
Üst Alt