STSL 14/15 H:26 | Galatasaray 4-2 Kardemir Karabükspor | M.S | 5 Nisan

Hamza hoca "Yasin´den cok memnunum ama sag kanadi da böyle kullanmaliyiz" diyor.

Olcan´i denedi olmuyor, Bruma´yi denedi olmuyor. O zaman bi kere de Sinan´i dene be hocam.

Sinan´in bu iki oyuncudan kötü performans gösterecegini düsünmüyorum. Cünkü hicbirsey yapmiyor bunlar.

Bruma aslinda sol kanat oyuncusu. Bu cocuktan verim alacaksak anca sol kanatta aliriz. Baska care de yok.

Ya Bruma sol, Yasin sag yapacak, ya da artik Yasin Sinan ikilisine güvenecek.

Karabük maci Sinan´i denemek icin ideal diye düsünüyorum.

2429.jpg

Umutu oynnatacak....

Ulen hala sorunu stoperde sananlar var. Bu takımda ileri giden gelmiyor. Stoper de Pepe olsa ne yazar. Adamlar orta sahayı kanatları rahatça geçip stoperlerle başbaşa kalıyor.

bruma piskolojik açıdan dipte..sağ kanatta emre çolak ya da sinan gümüş oynamalı.

takım savunmasını da iyi yapmalıyız kalan maçlarda,yoksa şampiyonluğu unutsak iyi olur.

Son düzenleme:
Bosuna ümitlenmeyin sag kanat da Umut baslar. Hocamizin pasasi dün gol atti bir de rakibin sayesinde asist yapti. Keser mi Umutu allah askina?

Zaten hep 90 dakika oynatiyor, kötü olsa bile. Simdi bir de üstelik 1gol/1asist yaptigi mactan sonra hayatta kesmez.

Biz bosuna ümitleniyoruz Sinan oynasin diye, Umut hocanin prensi bunu anladik kac haftadir. Aslinda bu mac Sinan'i ilk 11 baslatmak icin en ideal mac, ama imkansiz görüyorum ben. Aha da böyle olur ilk 11.

Muslera
Sabri Chedjou Balta Telles
Hamit Selcuk
Umut Sneijder Yasin
Burak​

allah rizasi icin su stad'i bir doldurun be .. ve full destek olsun oyle lalala saldir galatasaray sacmaliklardanda kurtulalim

muslera
hamit chedj semih telles
emre selçuk
umut--wes--yasin
(bruma)---------(olcan)
burak

kalan 9 hftada bu 13 otursun artık pls

karabuke de bu 11 ile çıkarsak +3 handikap olur -abdulrezzak'a dikkat sadece-

gs'ın görünmez saboterleri sarbri ve h-balt'ı kadrolarınıza yazmayın bnc

Ne Umut'u yaw? Delirtmeyin adami...emek hirsizi Umut, onu her gördügümde küfür etmekten baska bir sey gelmiyor. Insan bu kadar'mi kötü olur ? Top her geldiginde ya top üzerinde atliyor, yana ona yan carpiyor. Adam resmen rezillik, bella oldu basimiza.

Ne Umut'u yaw? Delirtmeyin adami...emek hirsizi Umut, onu her gördügümde küfür etmekten baska bir sey gelmiyor. Insan bu kadar'mi kötü olur ? Top her geldiginde ya top üzerinde atliyor, yana ona yan carpiyor. Adam resmen rezillik, bella oldu basimiza.
dün akşam 1 gol 2 asist ile oynayan umut mu ewt hırsız
kasımpaşanın 3 puanını çaldı :/

Bizimkiler adam akilli oynarsa mac ilk yarida biter.

Sag kanatta ne yazık ki hic istemesem de Umut oynar.

Biri rize ile oynuyor diğeri ibb ile. 2 sninde puan kaybetmesi muhtemel. Rize falan son haftalarda cok iyi.
Bugunkü sonuctan sonra haftaya puan farkını dahada arttırız.

Herkes gaza gelmis.Bizimde ilerleyen haftalarda bu savunma hattiyla puan kaybetmemiz olasi.Hamza'nin takintilarini da dikkate alirsak cogu renkdas gibi alir yürürüz diyemiyorum maalesef.

Geri
Üst Alt