STSL 14/15 H:26 | Galatasaray 4-2 Kardemir Karabükspor | M.S | 5 Nisan

wesleyin durum ortada hoca adama dikkatli ol trabzonda lazımmış demiş o da uzak oynuyor

başka ne sebebi olabilir adam zehir gibi formda

Sneijder iyi oynamadi, umarim 2. yarida'da böyle b.k gibi oynamaz.

2-0'i atmazsak son dakika golü yeriz gibime geliyor

Neuer derken carpilmadin mi sen daha ?

Neuerin kadar muslera kalesahasi disina ciksin ben kendimi vururum !!

Neuer > gezegendeki butun goal keepers
Ben Muslera bunlardan daha iyi demiyorum ki, bana gore zaten Courtois en iyi kaleci ama yinede degismem Muslerayi bu ikisine.

İlk yarının en iyi ismi Hakan Balta

düşünün ne kadar iyiyiz işte

Sneijder'in canlanması lazım yoksa sıkıntılı bir ikinci yarı izleyeceğiz

bu takım insanda heves bırakmaz..ulan şampiyonluğa oynayan takımın oynadığı topa bak..

2. Yari kendimize ceki duzen vermemiz lazim yoksa 1-0 lik skoru koruyamayiz ve zor duruma duseriz biraz daha dikkatli ve kontrollu oynamamiz lazim.

Takım savunması olsa bizde oynanan oyundan memnun kalacağım rakibin bu kadar pas yapmasını normal karşılayacağım. İyi kontra atak yapıyoruz zaten Umut'la başka bir oyun oynanmaz ama bazen çok çabuk dikine oynamaya çalışarak kolay top kaybediyoruz. Biraz daha ayağa pas yapmak lazım Balta gerektiğinden fazla ileriye çıkıyor.

Sneijder çok kötü. Kaçırdığı gol dışında hiç bir pası yerini bulmuyor. Ama çıkartılsın anlamında söylemiyorum. Bir pasla maçı değiştirebilir.

Siz benden ne istiyor ?

RFvxd.jpg

Ulan cikart şu umutu bi de pandevi dene.

Bu hoca anca Bruma-Pandev yapar :D Umut'u çıkarmaz boşuna umutlanmayın

Bu arada Bruma daha ne yapsın lan alda at dedi Sneijder'e ilk defa adam pas vermeyi becerdi onuda Sneijder atamadı :D
geriye hiç gelmiyor, sabri desen ileri çıktımı dönmüyor, ee rakibin en etkili silahi da o kanatta oynayınca sağ taraftan pozisyon yiyoruz. derdimiz o yani.

Bruma gayet güzel oynuyor bence,Sneijdere ve Selçuk'a asist yapıyordu nerdeyse gol atabilseler

Geri
Üst Alt