STSL 14/15 H:26 | Galatasaray 4-2 Kardemir Karabükspor | M.S | 5 Nisan

fner kaybederse varya o stadda bayram olur bayram Allahım ne olur.

Emenike oynarsa fenev kesin puan kaybeder ins oynar :)

Sow ve webo oynarlarsa fener alir

8tas da kesin puan birakir eger basaklar yatmazsa adamlar cok formdalar

Karabük'e karşı zorlanıyoruz yanılmıyorsam ama bu sezon çok kötüler. Biraz averaj yapmamız lazım. Böyle maçlarda hunharca önde basacaksın ilk 20 dakikada fişi çekeceksin.

Umut sağda oynar. Ve karambolde önüne bir top düşer. Golü atar. Yine millet kahraman ilan eder.

Karabük'e karşı zorlanıyoruz yanılmıyorsam ama bu sezon çok kötüler. Biraz averaj yapmamız lazım. Böyle maçlarda hunharca önde basacaksın ilk 20 dakikada fişi çekeceksin.

bu saatten sorna fark atmak kolay degil oyle herkes canini disine takacak. puan kaybetmeyelim yeter.

Öne geçersek rölanti falan yapmayalım artık, 3-5 ne kadar atabiliyorsak atmalıyız, zaten atamazsak rölantide bir şekilde golü yiyoruz. Averajımızda baya geride.

Takım savunması yapamayan takımlar için rölanti futbolu veya defansif futbol intihardır.2008 veya 2012'deki Galatasaray olsa yapardık.

Renktaslar şehir dışından maça gelmeyi planlıyorum.
Pasolig ve bilet konusunda ip ucu verecek olan varsa çok sevinirim.
Umarım bu hafta bizim 3 puan aldığımız rakiplerin ise puan kaybettiği bir hafta olur.

Renktaslar şehir dışından maça gelmeyi planlıyorum.
Pasolig ve bilet konusunda ip ucu verecek olan varsa çok sevinirim.
Umarım bu hafta bizim 3 puan aldığımız rakiplerin ise puan kaybettiği bir hafta olur.
İnternetten passolig için başvuru gerekiyor.
Başvuru tamamlanıp maç biletleri satışa çıktıktan sonra kendi başvurusunu yaptığınız karta para yükletmeniz gerekecek.Yükleme sonrası internet üzerinden bilet satın alma işlemi yapılıyor. Pasolig kartınız maç gününe kadar elinize ulaşmasa dahi kimlik bilgileri ile stad gişelerinden tek geçişlik kart ile maça gidebilirsiniz.

Fm'deki gibi mactan maca atlayamiyozmu yav kim bekleyecek simdi 11 gün

Düşünsenize Fener Rizede puan bırakıyor. Bizim stat Karabük için cehennem olur
İnşAllah.

Edirne'den gelip izleyeceğim maç olacak inş. Daha önce sadece Antalya maçını izlemiştim . Şu ışık gösterisinin ilk defa yapıldığı maçtı. Birde Beşiktaş derbisine şampiyonluk için gelmeyi düşünüyorum .

Maça gideceğim kesin. Amcamlarda geliyor maçtan 2 gün önce. 5-6 kişi gideceğiz galiba. :D İnşallah ayağımız uğurlu gelir. En son Antalya'yı 2-0 yendiğimiz maçtı galiba, tribünler coşmuştu.. O zaman gitmiştik maça amcamlarla.

Bu arada içimden bir his Fener Rize'de puan bırakacak, bizim için Karabük maçı zor geçecek ama yeneceğiz diyor.

Geri
Üst Alt