STSL 14/15 H:27 | Trabzonspor 2-1 Galatasaray | MS | 19 Nisan

Ulan burak SAKIN ESKI HALINE DONME. O NASIL KACAR

bu sabri umut tekme tokat dövüp göndermek lazım başka yolu yok bu işin.

Şu oyunun ve skorun tek sorumlusu Hamza' dır. Adam akıllanmıyor hiç bir şekilde. Fener maçına kanatta Umut ile çıktın da n' oldu. Ortasahada eziliyorsun adam Emre' yi alıyor oyuna, Melo kenarda dururken. Şampiyon falan yapacak kapasite yok adamda da hadi olduk, şampiyon olsak bile gönderilmeli. Bana kalsa ben bu akşam veririm biletini eline.

Trabzonun artıkları geri gelmesin orada bıraksınlar.

Bu hamzayi biraz twnidiysam oyuncu falan degistirmez. 60. dakilarda ezberledigi degisikliklerden sasmaz. Sampiyon olabilirsen zaten hamza sayesinde degil hamzaya ragmen oluruz

₪tapa

Orta sahayı teslim etti resmen hoca şaşırdı ya koy Melo oynasın artik yapacak bir şey yok

cikar su umutu artik!!!!!

adam sneijderi resmen ön libero oynatiyor..

artik yasin cikar melo girer yapacagi degisiklik anca okadar olur!

su maci kazanirsak sampiyonuz ama istek arzu hirs 0..
.

Yemin ediyorum, olmayalim. Hamza seneye td olmasin da, bu sezon sampion olmayalim. Seneye yabanci siniri yok iken, Umutu filan görmek beni öldürür

Takımdaki bütün yerlileri Trabzon'da bırakıp öyle dönsünler. Göbeğinizle mutluluklar, yüzsüz herifler. Yetenek fakiri dangalaklar

Bide Hamza'yla CL de Chelsea e karsi taktik anlayisini dusunun :D

hamite dayalı oyun sistemi oynuyorduk fark yerdik.. şimdi ufak da olsa şansımız var

İmkandiz diye bisey yok az bilincli oynadigimiz surece doner bu mac. Ama umut ortaligi karistiriyor.
Bi orta sahada geziyor bi solbekte bi forvette pasi gidiyor rakibe atiyor. Kosmasin abi bi kisi kosarak futbol 1970lerde kaldi. Orta saha takim halinde kossun oyle bir taktik var ki herkes baskasi bisey yapsin diye bekliyor.

sneijder ve yasin sahanın en kötüleri bence hiç yoklar

trabzon ise karman çorman oynuyor biraz baskı yapsak hertürlü gol atarız bunlara

Evet yenilelim diye dua eden,geri düşelim de futbolcularımıza ve Hamza ya laf sokalım sövüp sayalım diyenlerin sezonu açılmıştır. Bir takım bazen kötü oynayabilir, golcüsü gol kaçırabilir ama eğer ikinci yarı işler değişirde gollerimiz gelirse bazı.mesajları özellikle alıntılayacağım,bu takım yense de yenilsede Galatasaray, bilmem anlatabildim mi!

fbnin bi kupada hamzaya vermesi gerekli..onların şampiyonluğunda çok emeği olacak..satılmış hocada gördük sonunda..

hamza gitmeli artık açık ve net.. 10 maçta insan savunma sistemi kurmaz mı?

devre arası duş falan alın be birinin topuğuna çarpar adamın önüne gidrer gol olur öbürü boş kaleye gider direğe nişanlar bugün çok mal mal ve şanssız şekilde top kaybettik gerçi iyi oynadığımız da yok ama adamların defansı bizden daha leş 2-3 pasla rahat gol atarız

Geri
Üst Alt