STSL 14/15 H:27 | Trabzonspor 2-1 Galatasaray | MS | 19 Nisan

Ersun fener maçının aksine bu maç atak oynatacak ve bol gollü bir maç olacak diye düşünüyorum.
Umarım yedigimizden fazla atar ve 3 puan ile döneriz.

böyle kritik maçlarda sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
bjk maçı da aynı şekilde.

sıkıntı küçük maçlarda.

Hamitin sag kanatta oldugu kadrolari kendinize saklamanizi daha müspet olacagini düsünmekteyim.

Seyrantepe metrosu çökmüş seneye de metro yok :mad: yapacağınız işi ...

Şampiyonluk maçı.
Alırsak pazartesi şikecilerin bursa maçını izlemenin keyfi paha biçilemez :) panik yapacaklar etrafa saldıracaklar yine kuduz köpekler gibi

Merhaba renkdaslar.İlk post sampiyonluk macina gelsin.:)

Trabzon takiminin eksik/cezali topcularina baktim Aytac Kara disinda full kadro cikacaklar.Defansda Ugur Demirok oynar bu da bizim isimize yarar diye düsünüyordum fakat Bosingwa-Aykut ikilisi oynayacak gibi görünüyor Ts muhabirlerinin verdigi muhtemel kadrolara göre.Bu arada Ts'nin iki savunma kanadi da sikintili.Sagda Salih Dursun solda Yusuf Erdogan oynayacak deniliyor.Son haftalardaki bilhassa sol taraftaki etkinligimizi de düsünürsek kanatlardan etkili oluruz kanaatindeyim.Lakin sag taraf düsündürüyor.İsteneni veremesede Yusuf Erdogan karsisinda fit bir Bruma'nin etkili olacagini düsünüyorum. Fakat Hamza hoca'nin Bruma'nin yerine Umut'u oynatacagi konusuluyor.Oldukca can sikici bir durum.Herseye ragmen Sneijder faktörüyle kazanacagimizi düsünüyorum.

Ts nin en leş bölgesi sol taraf.

Bruma iyi oynasın bir zahmet.

bosingwa stoper oynarsa, Burak oraya tos duman eder.
Salih <-> Veysel , yani Yasin orayi Telles ile paramparca ederler

Havaalanında yoğun güvenlik önlemleri var, futbolcuları göreyim dedim ama kimseyi o bölgeye almıyor polisler.

{taptap}

Bu maçtan çok eminiz galiba? Kimsenin yazdığı ettiği yok.

Whoscored 3:3 demis :asd:
3-3 olur mu bilmem(mümkünse yenelim :asd22:) ama ben de bol gollü bir maç bekliyorum açıkçası :) Tabi işin gerçeği yarım sıfır olsun bizim olsun. Bu maçı kazanıp dönebilirsek bence 3 puandan fazlasını kazanacağız.

Kazanırız Allahın izniyle.Cok zayıf takım tirabzon. Vura Vura oynamamiz lazım.

3-4 olsun bizim olsun.

(0-1'ler falan tarihe karıştı renktaşlar)

normalde iyimser biri degilimdir ama bu maçta fark olacak gibi geliyor...1-4, 2-5 falan olabilir.

Trabzon'u çok büyütüyorsunuz renktaşlar. Aynen Bjk maçı öncesi havası var hem medyada hemde burda.
Bjk'de bizi üçlük yapıyordu ama biz ikilik yaptık
Bjk Trabzon'dan daha iyi bir takım. Göründüğünden rahat geçecektir. Eğer kompakt ve kontraya yakın oynarsak rahat alırız. Defansif olarak çok kötüler.

Geri
Üst Alt