STSL 14/15 H:27 | Trabzonspor 2-1 Galatasaray | MS | 19 Nisan

CC8JUYJUsAAom1d.jpg

:red:

Şampiyonluk istiyorsak bu maçı ne yapıp edip kazanmalıyız. Oyuncularda işin bilincindedir umarım. Hamza hocaya güveniyorum. Maçı alır ve geliriz Allahın izniyle.

İşleyen sistemi bozmaz inşAllah :)
1-0 olsun bizim olsun :hat:

2008 şampiyonluğunda 90.dakika 30 metreden gol atıp kazanmıştık. Bugünkü maçta öyle olacak gibi tam puan kaybederken son dakika golü ile sezonun en kritik golünü atarız.

Golü atan Serkan Çalık'mış adam o gol dışında yoktu zaten.

2008 şampiyonluğunda 90.dakika 30 metreden gol atıp kazanmıştık. Bugünkü maçta öyle olacak gibi tam puan kaybederken son dakika golü ile sezonun en kritik golünü atarız.

Golü atan Serkan Çalık'mış adam o gol dışında yoktu zaten.
Barış Özbek ile beraber gelmişti Almanyadan 3.ligden. Aslında fena değildi Serkan, ama hem fazla şans bulamadı hem de sakatlıklar önünü kesti.

O golün önemi büyüktü o sezon, insallah bugün de kazanırız öyle ya da böyle.

. By17
yasin Sino Bruma
. Hamit Selcuk
Telles hakan ched Sabri
. Muslera

Boyle cikarsak iyi mac olur

Barış Özbek ile beraber gelmişti Almanyadan 3.ligden. Aslında fena değildi Serkan, ama hem fazla şans bulamadı hem de sakatlıklar önünü kesti.

O golün önemi büyüktü o sezon, insallah bugün de kazanırız öyle ya da böyle.

O sene ligde 6 maç son dakika golüyle puan almışız ayrıca 90+3te kupada fenere ümitin attığı golde var.

Gol atamayınca Ümit,Hakan,Nonda,Servet dörtlüsüyle doldur-boşalt oynayıp üstüne Lincoln seken topları topluyordu. 6 gol bu sistemde sürpriz değil.

melo nereye 11 oynuyor arkadaşlar biraz mantıklı düşünün adam kaç aydır top yüzü görmedi

manisa maçından bile kendini çekerek oynadı

maç kondisyonu olmayan birinin oynatmak intihardan başka birşey olamaz

savunmada her maç yaptıgımız hatalar en az şekilde yapabilirsek kazanırız

hayatımda ilk kez karşı takımın "yataş" moduna geçmesini istiyorum.yargılanıp şikeci damgası yemediği tek bir mahkeme kalmayan takımın yüzsüz taraftarları çıldırsın,zaten şikenin cezası yok anasını satayım,bu yüzsüz köpüşler :( için ilk yarıda trabzon'un bize 3 atıp dönmesi bile bir şey ifade etmiyor,o maçta da yataş yataş diye zırlıyorlardı,maç 0-3 bitince eminim bir tanesinin bile yüzü kızarmamıştır.neyse dediğim gibi yataş olsun,mehmet ekici orta sahadan kendi kalesine atsın,hakan boşa çıkıp muslera çizgi üzerinde topa dokunup durumu 0-2 ye getirsin,sneijder'in 1 sağdan 1 soldan açtığı ortaları sabri kontrol edip önü açılsın durumu 0-4 a getirsin çok mu şey istiyorum :(

Sampiyonluk yolundaki en onemli mac.Fenevin tek umudu bu mac yikalim sunlarin umutlarini

Şu an TRT spor da ilk yarı daki maçı gösteriyorlar. Ulan Prandelli yine seni gördüm sinirlendim sabah sabah.

hayatımda ilk kez karşı takımın "yataş" moduna geçmesini istiyorum.yargılanıp şikeci damgası yemediği tek bir mahkeme kalmayan takımın yüzsüz taraftarları çıldırsın,zaten şikenin cezası yok anasını satayım,bu yüzsüz köpüşler :( için ilk yarıda trabzon'un bize 3 atıp dönmesi bile bir şey ifade etmiyor,o maçta da yataş yataş diye zırlıyorlardı,maç 0-3 bitince eminim bir tanesinin bile yüzü kızarmamıştır.neyse dediğim gibi yataş olsun,mehmet ekici orta sahadan kendi kalesine atsın,hakan boşa çıkıp muslera çizgi üzerinde topa dokunup durumu 0-2 ye getirsin,sneijder'in 1 sağdan 1 soldan açtığı ortaları sabri kontrol edip önü açılsın durumu 0-4 a getirsin çok mu şey istiyorum :(

Haciosmanoglu,Ersun ve Trabzon tribunleri feneve agir bi darbe vurmak istiyorlarsa firsat ayaklarina geldi.Bu maci salsinlar fenevliler kudursunlar :D

Şu Hakan Balta kendine gelsin artık. Karabük maçında iki gol yedirdi. Trabzon maçında gol yedirmesin de ne yaparsa yapsın.. Seneye Chedjou'nun yanına mutlaka adam gibi bir stoper alınmalı.

takımın sağ beki ve sağ açığı yok, sen hakan balta diyorsun. beğenmediğin hakan baltanın yerine semih ya da koray olsaydı daha mı iyi olacaktı? hayır....ama seneye kaliteli bir stoper alınmalı o konuda hem fikiriz.

Ilk mactaki Prandelli'nin muhtesem kadrosu:

Mus
Sabri-Ched-Koray-Balta
Melo-Selcuk
Olcan-Yekta-Emre
Burak

Geri
Üst Alt