STSL 14/15 H:27 | Trabzonspor 2-1 Galatasaray | MS | 19 Nisan

bordomavi net var, en son Manisa maçlarına bakarsak rahat kazanırız vs diyorlardı, pek tavsiye etmem :D.
Maalesef baktım bakmaz olaydım :mad: :D
Bunlardan hic bişey olmaz :hat:

Şunları yenelim Başka bişey istemiyorum şikebahçe şampiyon olsun umrumda olmaz

Bu nedir yaa?
Sanki düşmanları biziz :@
Yenilirsek bunlara mac sonu ceza alabilirim :| :D

ABV Prandelli, Prandelli'den özür dileyen de şerefsizdir.

Ilk mactaki Prandelli'nin muhtesem kadrosu:

Mus
Sabri-Ched-Koray-Balta
Melo-Selcuk
Olcan-Yekta-Emre
Burak

takimimiz zaten yetersiz ama bu rezil herif öyle kadrolar kuruyordu ki anadolu takimlari bile daha kaliteli diyorduk. yekta emre olcan üclüsü balikesir'in hücum hatti olsa 8 puanla falan ligi bitirirdi.

Maçı izliyemiyecem siz kazandırırsınız artık bugün.

selçuk inan tsden bize transfer olduğundan beri avni akerde gol attığımız tüm maçlarda serbest vuruştan gol attı , bugün de atar ekici frikik nasıl atılır görmüş olur , tabi wesley de çakabilir füzelerinden

Çeptalk

Muslera
Sabri Chedjou Hakan Telles
Hamit Selçuk
Bruma Sneijder Yasin
Burak

Trabzonspor takimina duran top imkani vermemeliyiz.Trabzon duran toplarda Ekici faktörüyle ligin en cok gol atan takimi.Büyük sacmalik yapmazsak belki de sampiyonluk yolunda en zorlu viraji atlatacagiz.Bu mactan sonra kalan 7 maclik sürecte mac mac bakarsak ben hicbir problem yasayacagimizi düsünmüyorum.Allah yardimcimiz olsun,vurdugumuz gol olsun ins.

Ekici' nin frikikten çakma olasılığı daha fazla Selçuk ve Sneijder' e göre.

Kalan maçlar içerisinde galibiyet ihtimalininn en düşük olduğu maçımız. Dikkatli olmak lazım. Dün BJK ve yarın Fener'in puan kaybedeceğini bilsekydik beraberlik bile iyi derdim.

Defans arkasına top geçirmezsek kazanabiliriz ama defansı sağlam tutamazsak sıkıntılı olur.

Özer sagdan soluna cekip defans arkasina güzel cross paslar atabiliyor bazen, ona dikkat etmek gerekir özellikle Sabri ve Chedjou.

Ekici' nin frikikten çakma olasılığı daha fazla Selçuk ve Sneijder' e göre.

değil , attığı frikiklerin 3ü kaleci hatası

watermann, kasımpaşalı ertaç mıydı bi de babacanın yediği golleri muslera hayatta yemez

selçuk un şu güne kadar attığı çoğu frikiği benim diyen kaleci çıkaramaz

hele geçen sene trabzonda attığı direkten giren

Çeptalk

Geri
Üst Alt