STSL 14/15 H:27 | Trabzonspor 2-1 Galatasaray | MS | 19 Nisan

Galatasaray SK@GalatasaraySK 59 sn.59 saniye önce
#KONSANTRASYON

hqdefault.jpg

Ligin en çok gol atan takımlarından biriyiz belki 1. sıradayız. Normal şartlarda Trabzonspor defansı bizden en az 2 gol yer.

Fenerbahçe isimli çirkef, şeref yoksunu ve ağlak camia yüzünden futboldan mahrum kaldık durduk yere bir hafta.
Her zaman dediğim gibi Allah hepsinin belasını versin.

Daha iyi oldu.Bir işe yaradı şikeciler.Gecen hafta oynansa belkide Burak ve Sneijder olmayacaktı.Melo ve semih kadroda olmazdı.

Eger'ki Umut Bulut sag kanat'a oynarsa, o zaman o tarafimiz rezil olur ! Gerçek bir sag kanatimiz, Bruma varken, Umut'u niçin oynatiyor ? Ne özeligi var bu adamin ? Daha topa bir kontrol edemiyor, resmen çok yeteneksiz, 0 özeligi olan bir oyuncu Umut....Umarim Hamza Hoca beni yaniltir ve Bruma'yi oynatir o kanatta.

Ersun 6 hücumcuyla cikiyor Fb Tv'de gördügüm üzre.Tek defansif orta sahası Medjani.Özer,Ekici,Erkan,Deniz,Cardozo.Fazlasiyla hücumcu.Bekleri evlere senlik.Salih bes para etmez kazmanin teki.Öbür tarafta da acik oyuncusu Yusuf oynuyor.Erkan vurdumduymaz,Yusuf'a yardima gelmezse sikinti yaratiriz.Rahat bir mac olur.

TS'nin hücum oynayacak olması ne kadar işimize gelir bilemiyorum. Onlarınki kadar bizim defansımız da harikulade bildiğiniz üzere. (!)

Offf kafayi yiyecem her seferinde bu Umut Bulut gördügümde offff...Cok mu zor Bruma'yi oynatmak HH ???

bu maç rahatım nedense
ts 3-0lık arena galibiyetine aldanıp yenilecek bence.

maci aliriz diye düsünüyordum ama umut ilk 11 ise feneve karsi yaptigi hatanin aynisini yapacak hamza ve yeniliriz.

Trabzonspor'u eğer bu akşam yenersek puanımız Trabzonun plakası olan '61' olucak.

Salih sagbek oynarsa bence kirmizi görür Sneijder ve Yasin'e karsi.

Geri
Üst Alt