STSL 14/15 H:27 | Trabzonspor 2-1 Galatasaray | MS | 19 Nisan

Artik sampiyonluk hevesiyle bakmicam maçalara sonunda bize şampiyonluk cikarsa mucize gibi birsey olmuş olur

Aga biz her maç 2 yiyoruz bu sefer 3-4 gol atamadık o kadar. Zaten belliydi bi yerde takılacağımız

aslında zaten belliydi ama birara işler lehimize gitmeye başlayınca acaba olur mu dedik. yinede hayal bu takımın şampiyonluğu hafta 40 gol atsın isterse

Iki önemli macta Umut kararin ile 6 puan verdin HH, bas git bu forma büyük geldi.

bizi yenip feneri samapiyon yaparak mi alacaksiniz lan o kupanisi?

4lü defans hatdimizda bir tane gözü kapalı yazabilcemiz defans adamımız yok. ..Şampiyonluk dan bahsediyoruz.

mehmet akici anneni veya karını kaça pazarlarsın bana? azizden daha çok para veririm sana o. çocuğu istersen senide satın alıyım kaça fiyatin senin oğlan fahişesi

Trabzon bizle dost veya düşman. Ne farkeder sen çıkıp atacaksın golünü.

Forumda neden hep bir takımla dost olma fantazisi var anlamıyorum.

Trabzon a takıldık ve beklenen birşeydi. Şimdi Trabzon bizi yendiği için tü kaka , Seneye gider Feneri yener Helal Trabzon kankamız trabzon.

Ülke milletimiz çok yanar döner , bu durumu en iyi resimleyende GSC Forumudur.

Bundan sonra bu tsli alçaklarlı korumak felan yok şu yaptıklarına bak haysiyetsixlerin skor felan önemli degil benim îçin

Iyi yapmış fener sizin elinizden Kupa'yı almakla hepiniz şerefsiziniz çünkü hele o ekici var ya !

Sent from my iPhone using Tapatalk

hamsiler bütün maç küfretti nerdeyse bize..ulan kuşlar bile bu kadar küfürlü tezahürat yapmadı be. elbet arenaya gelecek bu ts

Bundan sonra tek tarafli kardeslik olayi bitmistir
hamsilerin cehenneme kadar yollari var
sahada mücadele edilsin; altimiza yatmalarina gerek yok
ama seyircin bu denli gerizekali ve motive olmalari benim icin bu hamsilerin bitisidir

2010-2011 sezonu şampiyonu Fenerbahçe'dir arkadaşlar.

Trabzonspor a kızmanın anlamı yok ne yapsınlar maçı mı versinler almasını bileceksin her maç kazanacak halimiz yok zaten de bazı çiğ davranışlarını da göz ardı etmiyorum bahsettigim maç yoksa çok adice hareketleri ayrı bir konu

Birazdan Hamzaci sovalyeler damlar Hamza olmasa Metin Oktay olmazdi Ali sami yen olmazdi diye

Geri
Üst Alt