STSL 14/15 H:28 | Eskişehirspor 1-1 Fenerbahçe | M.S | 25 Nisan

Kaan ne biçim orta kesiyor arkadaş.
Her duran topun başında da bu adam var.

yata yata bir hal oldu namussuzlar. hakem zaten 3 dakikadan fazla uzatmaz bunu biliyorlar.

Galatasaray-Fener gibi takimlarin yil sonunda ligden aldigi paralar asagi yukari ayni miktar. (İlk ikide olduklarini varsayiyorum)
Ekstra para ve gelir olayi taraftarin sampiyonluk ile kulup urunlerine kosmasi ile oluyor ama bir gercegi goze alirsak sampiyon oldugumuz senelerde bile storelerden pek bir kar edemedik o yatirimi baska bir alana yapssydik daha cok gelirimiz olurdu.

Sampiyon da olsak ikinci de olsak benim icin bir esprisi yok artik olay taraftarin bilinclenip kulube sirtini donmemesi.
S.ligine 2 sene tek kulup olarak katildikta noldu aldiginiz para uefa kupasina giden ile ayniydi.

Bizim icin olan yonetimin bakis acisi 2 senede sismeyecek bir kadro kurmasi. Tamam sampiyonluk evet herkes ister cok buyuk heyecan ama artik kosup efor sarfetmekten usenen adamlardan ben sıkıldım.
Bos transfer istemiyorum ben seneye cok buyuk avantaj bu konuda belki bir seneyi 1 yildiz(sidik) yarisini kaybedersin ama gelecek yillari kazanman onemli.
Gectigimiz yillarda gorduk tam koparip gidecegimiz donem oynanmayan sey kalmadi. Yonetimden istegim.taraftar ile ic ice olmalari. Bu gucu kullanmayi basarmalari.

İlahi adalet illa ki bir gun tecelli edecek. Aradan 10 sene de gecse bu duzen dondugunde bu davalari tirtiklayan cok olacak. Unutmayin sikede zaman asimini kaldirdilar bu tuzaga kendileri cok pis dusecek

Ya bu kadar bal olamaz bir takım yemin ediyorum ya lanet olsun böyle oyuna

İlk defa Webo'nun kendisi atmasını devam ettiren hakem gördümya bana yeter. Türk hakemliği bir kademe ilerlemiştir.

burda mac biter. ayi o nu tuttu ya

Adamların yedek sol beki( hasan Ali) bile bizim sol bekimizden iyi

Geri
Üst Alt