STSL 14/15 H:28 | Eskişehirspor 1-1 Fenerbahçe | M.S | 25 Nisan

lawal avrupa duzeyinde cok iyi bir futbolcu olmayabilir ama turkiye les ligine fazla bir futbolcudur.

bu ligde serdar ozkanlar, selcuk sahinler, tarik camdallar filan oynuyor.

ya ne Lawal'ı git afrikaya 100 tane Lawal var 100/1 i fiyatına.
Sen bana söyle bu Lawal bir Yaya Toure, Patrick Viera olur mu

Yarınki maçta weste yok.Artık umut ve Burak çift forvet çıkar sir hamza.Tam istedigi taktık aslında.Sabri karambole ortalar umut da ona vurur.Kafa yapısı bu hamzanın.Seneye kesinlikle luce yada şenol hoca gelmeli.Artık böle çömezlere 110 yıllık bir klübün anahtarı verilmemeli.

Avatar totemi = totem gibi totem.

Haftaya Balkes avatarıyla karşınızda olacağım :)

bu hafta lider olamayız da haftaya puan kaybetmezsek lider oluruz.

haftaya maç kritik.

bu hafta lider olmak için en az 6 farklı kazanmak gerekiyor.

Sen şampiyoooooooon olcağsın. Bizim niye hiç düzgün bir başkanımız olmadı veya sürekliliği olan bir TD miz

Başarıya ve şampiyonluğa odaklı bir yapı var olduğu sürece o dediklerin olmaz. Alacaksın Şenol Güneş'i. Başarısızda olsan kovmayacaksın. Başarısız olması %1 ihtimal zaten. Bu leş ligde Galatasaray'ın Forması ikinciliğe oynar. Ama ikinciliği başarı saymıyoruz diyen yönetimler geldi sürekli bize.

oh bee bu akşam tüm futbol programlarını zevkle izleyebilirim.

Bak hep diyorum , ben forum maç basligini takip etmeyince bunlar puan kaybediyor.basliga girince ise gol atıyorlar. Siz en iyisi bana fbjk maçlarında ip ban verin :)

Lig bitsin artık.

1 hafta kötüyüm
1 hafta neşeliyim
1 hafta düşünceliyim.Yeter artık 2-3 hafta üst üste kazanalım artık

Başarıya ve şampiyonluğa odaklı bir yapı var olduğu sürece o dediklerin olmaz. Alacaksın Şenol Güneş'i. Başarısızda olsan kovmayacaksın. Başarısız olması %1 ihtimal zaten. Bu leş ligde Galatasaray'ın Forması ikinciliğe oynar. Ama ikinciliği başarı saymıyoruz diyen yönetimler geldi sürekli bize.

Kanka ne fartkettim biliyormusun? ben hayatta mutlu olmayı nerden aldığımı.
senin soruya gelirsek getir Şenol Baba'yı al de bu takım bu da bütce bu da Apo mecburen veriyoruz TD olana sana 2 yıl süre küme düşürme bu süre içinde takımı da ne yaparsan yap.
2 sene sonra yaslan arkana belkide CL de yarı final maçında kaçan gollere küfret

Bak hep diyorum , ben forum maç basligini takip etmeyince bunlar puan kaybediyor.basliga girince ise gol atıyorlar. Siz en iyisi bana fbjk maçlarında ip ban verin :)

abi sen mümkünse bi uyku hapi at ve fenerin maci bittikten sonra uyanmis ol :)

Geri
Üst Alt