STSL 14/15 H:28 | Eskişehirspor 1-1 Fenerbahçe | M.S | 25 Nisan

adamsın eskişehir

eesss essss eess kiii kii kii eski eski esssssssssss

Forumca dk 75'te şampiyonluğu vermiştik, şimdi tekrar aldık. :) Evet kritik deplasmandı ama tek maçla şampiyonluk gidip gelmiyor. Bu kadar karamsarlığa gerek yok.

özgür çek bi tek benim mi dikkatimi çekti yoksa 1-1 olunca 2 bariz gol yedirecek hata yapmadı mı yahu

Resmen 23 Nisan icin fenevi 1 haftaligina liderlik koltuguna oturttuk.Tek eglence fenevbahce :D

Forumca dk 75'te şampiyonluğu vermiştik, şimdi tekrar aldık. :) Evet kritik deplasmandı ama tek maçla şampiyonluk gidip gelmiyor. Bu kadar karamsarlığa gerek yok.

10.haftada değiliz ki,28.haftadayız.Kayıpların telafisi yok bundan sonra.Çekirge bir zıplar iki zıplar,biz kaç kere zıpladık.Artık aklımızı başımıza almamız lazım.

Sivas'a haftaya 3 puan verirler. Sonraki hafta Fener götürür.

Haftayada ateş hattındakı erciyese gidiyorlar.Bu hafta 2 1 mersine kaybettiler.Haftada erciyeste yenerse iyice durumları sıkışır.Düşme potasına girerler.Onun için fb macı ölüm kalım macına çıkarlar.

Haftayada ateş hattındakı erciyese gidiyorlar.Bu hafta 2 1 mersine kaybettiler.Haftada erciyeste yenerse iyice durumları sıkışır.Düşme potasına girerler.Onun için fb macı ölüm kalım macına çıkarlar.

bence alttaki 3 takım ligin sonunda da değişmeyecek. Sivas erciyesi götürür bu arada. Erciyes bitik durumda. 4 oyuncusu da kadro dışı.

Haftaya biz de Akhisar' la oynayacağız sanırım. Bize ters gelen bi deplasman. Haftaya bizim maçda zor olacak.

GT-I9300 Tapatalk

Hamza ' nin akhisari iyi tanidigini dusunuyorum.Ilk mactada guzel oynamistik akhisarin tum aciklarini degerlendirmistik umarim yine oyle olur

sivas maçında da puan kaybedebilirler ama ben ibb maçında puan kaybedeceklerini düşünüyorum

bursa-es es maçlarına 5 puan kaybı vermiştim ama bursa maçı malum 2 puan oldu.

normal şartlarda lig oynansa fener eskişehirle çekişiyordu şuan.

fb bizden çok mu iyi

28 haftadır söylüyorum bunu fbde bi hat yok bizden iyi değil kesinlikle

hamzaya rağmen şamp olucaz inş

Renktas bizene fenevden.
Bizim oynadigimiz oyunu gördügümde kahroluyorunm ya.
2 sene önce milletin 1 ay önceden eli ayagi titrerdi bize karsi oynayacaklari zaman.
Simdik ise kiz gibi bi selcugumuz var.
2 pas yapamiyoruz. Ben 11 aslan görmek istiyorum sahada.

Selçuk REIS mac başı 15 bini aldı ve güzel mac çıkartdı :D

Geri
Üst Alt