STSL 14/15 H:29 | Akhisar Belediyespor 0-2 Galatasaray | M.S | 4 Mayıs

2-0'a kadar iyidikte, 2-0'dan sonraki sürec ızdıraptı, hani o sürecte hicbir varlık gösteremedik, oynadıgımız futbol vasat altıydı.

hedefe 5 kaldı eksiklerin olmasına rağmen gol yemeden kazanmamız önemliydi Konya ve Mersin'i yendin mi iş biter bence

şanlı cimbomum ...
kuşlar iki maçta da kendilerine yapıştıran akhisar'dan medet umdular ya helal sana :)

1-0'a, kötü oyuna 3 puan getirecek her duruma razıydım.

Selçuk, Emre çok iyidi defansif olarak bazen sorun çıksa da beklediğimden iyidiler. Bruma'da gelişme var, Burak 2 gol attı ama bana geçen yıl ki Burak'ı hatırlattı geçen haftada öyleydi. Sneijder ilk yarı iyidi ama ikinci yarı kafa olarak pek sahada değildi sanki hele Burak'ın attığı pası yasine göndermesi beni deli etti.

Semih,Hakan,Muslera,Telles :hat:

Tebrikler Galatasaray.

Keske ikinci yari da biraz futbol oynasaydik.

Oyunculari müthis konsantre gördüm. Ayaga paslarla skoru korumalari önemli.

Bu ciddiyet gelecek adina ümit verici.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

2 lig maçında gol yemiyoruz.

Kaldı 5 maç.Ched ve Melo'da dönüyor.Hamit'de iyileşir..Hadi kenetlenin.

286z9c3.png

iste bu ya. TS macinda da iyi hazirlanip, böyle oynamak cok mu zordu? Mactan önce söyledigim gibi, bu saatten sonra ruh bile maclari kazanir. Yeterki gerekli olarak ruhu sahada ortaya koyalim.

Akhisar bekledigim gibi oynadi, puan almak icin herseyi denediler. Zemin 2 takimida cok etkiledi. Umarim Tellesin bir seyi yoktur.

Renktaş önümüzdeki iki maçı alsak ne olacak ? kargalara kaybet yine alamayız.

kargaları karga değil çantada keklik olarak görüyorum.son 3 haftada tek zorlayacak rakip gençler. lakin kendi sahamız olduğundan mütevellit korkum yok. hatta kritik eşik bence deplasmandaki mersin maçı.

Geri
Üst Alt