STSL 14/15 H:29 | Akhisar Belediyespor 0-2 Galatasaray | M.S | 4 Mayıs

daha önce yazdığım gibi bu maç berabere bitecek gibi geliyor bana ama ligin sonunda yinede şampiyon olacaz kimse beraberlikte karalar bağlamasın.

Bazıları nasıl GALATASARAY'lı gerçekten anlamıyorum.

Yeniliriz diyenler kaybolun. Sonra gelip sevinmeyin hadi

akhisar lige çıktığından beri bu stadyumda oynadığımız 2 maçta da çok kötüydük

ilk maçta drogba girdi sağolsun oyunu ve skoru değiştirdi kazandık, geçen sene de drogba kendi çabasıyla bir gol attı ama yetmedi

artık drogba da yok bakalım ne olacak

Yarın maçı kazanmamız bizi rahatlacağı kadar rakiplerin de moralini bozacaktır. 6 da 6 yapıp şampiyonuz.!

Bu mac kesinlikle ligin dönüm noktasi. NE OLURSA OLSUN KAZANMALIYIZ!!

puan kaybedeceğimiz tek maç gençler maçı bana göre.

o maçta puan kaybetmezsek 79 puanla şampiyon oluruz.

Hamza hoca doğru kadro çıkartsa rahat alırız ama umutu illa sokacak takıma deli edecek gibi bizi

Yorgunluk,Kötü Zemin,Melo,Chedjou ve Hamit'in yokluğu.. Bu maçı alırsak Şampiyonuz. Beşiktaş maçından çok daha fazla korkuyorum eğer kazanırsak çok rahat şampiyonuz.

Kalan 6 haftada en zor maç, Carlos bu maçta vitrin yapmak isteyecek, tekrar söylüyorum kazanırsak şampiyonuz.

puan kaybedeceğimiz tek maç gençler maçı bana göre.

o maçta puan kaybetmezsek 79 puanla şampiyon oluruz.

Akhisar çok ters takım, Melo ve Chedjou yok ve Akhisarda Douglao denen adam bu sene açık ara en çok hava topu kazanan isim. Duran toptan gol yeriz kesin eğer Wes ve Burak extra oynamazsa puan kaybederiz.

Muslera
Sabri - Semih - Hakan - Telles
Yekta - Selçuk
Emre - Sneijder - Yasin
Burak

Yedekler: Sinan, Tarık, Koray, Olcan, Sinan, Bruma, Umut.

Ulan amma korktunuz arkadas, duyanda Sneijder,Burak,Muslera sakat Barca ya karsi oynuyoruz..

☆$☆

Geri
Üst Alt