STSL 14/15 H:29 | Akhisar Belediyespor 0-2 Galatasaray | M.S | 4 Mayıs

Gstv izliyorum arenada unutulmaz 11 maç var çok gaza geldim şampiyon olamazsak çok üzülürüm

Sent from my iPad using Tapatalk

Muslera
Sabri Semih Hakan Telles
Selcuk Emre
Bruma Sneijder Yasin
Burak​

Muslera
Sabri - Semih - Hakan - Telles
Yekta - Selçuk
Emre - Sneijder - Yasin
Burak

Yedekler: Sinan, Tarık, Koray, Olcan, Sinan, Bruma, Umut.

Net kötü kadro. Yekta kulübeye; Emre ortaya, Bruma kenara.

Bu arada 2-3 eksik olunca kulübemizin cöktügünü görebiliyoruz. Tek hamle gücümüz Sinan Gümüs ama onu da süs olarak kullaniyor Hamza hoca.

Akhisar çok ters takım, Melo ve Chedjou yok ve Akhisarda Douglao denen adam bu sene açık ara en çok hava topu kazanan isim. Duran toptan gol yeriz kesin eğer Wes ve Burak extra oynamazsa puan kaybederiz.
melo ve chedjouya geçen hafta çok kızdım işte bu sebepten. puan kaybedersek şayet onların yüzünden olacak. ikiside son derece gereksiz kart gördüler.
hele melo hamit bile iyileşmemişken gördü.

ben yine de puan kaybı olacağını düşünmüyorum rakipler kazanmış. bugün puan kaybı demek şampiyonluğu %90 kaybetmek demek.

Çok açık ve net, 3 puan demek, şampi... Galatasaray demek. Ligin bugüne kadar ki en kritik maçı. 2 gündür uyuyamıyorum, umarım futbolcular bu maçın öneminin bilincindedirler.

Kazanamıyorlarsa gelmesinler istanbula hiç gerek yok .. Beni korkutan sadece zemin kazanırsak konyayı 50 bin kişiye oynarız

Ya Mersin kafada bitirmis ligi, adamlarin hic bir hedefi yok. Kafalarina göre takiliyorlar. Gencler bize son senelerde hep ters geliyor hem iceride hem disarida.
Ligi kafada bitiren de bitirmeyen de buyuk takim karsisinda kapasitesini, imkanlarini zorluyor.

akhisardan girer
manisadan çıkarız

HODRİ

Geri
Üst Alt