Aziz Yıldız
Berlin Panteri
- 22 Mayıs 2011
- 40.922
- 912
- 1.653
uyku tutmuyor
akıllarda galatasaray
rüyalarda 4. yıldız
HAYDİ 3 puana
akıllarda galatasaray
rüyalarda 4. yıldız
HAYDİ 3 puana
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
CSGO hangi rank? Sen kesin silver oynuyorsundur..yok bıraktı ekip cs go felan takıldık baya gta 5 çıktı herkes gta ya geçti ben hala cs girdim bir kaç kere sarmadı![]()
Hangi sorun? İki yalandan defans yapan refakatçi orta saha oyuncuları ile işimiz çok zor.Sorun kökten cözüldü desene![]()

uyku tutmuyor
akıllarda galatasaray
rüyalarda 4. yıldız
HAYDİ 3 puana
uyku tutmuyor
akıllarda galatasaray
rüyalarda 4. yıldız
HAYDİ 3 puana
Benim en büyük korkum, maclara psikolojik acidan hic iyi hazirlanmamiz. Rakipler GSye karsi cok farkli oynuyorlar. Hamza Hocann takimi en zorlu sartlara göre hazirlamasi gerek. Trabzonda psikolojik acidan iyi hazirlanan bir GS asla puan kaybetmezdi. Kimse TSnin basip, pres yapacagini beklemiyordu.
Bu arada Dzemaili yüzünden İBB macinda 2 puan kaybettik. Adamin takima katkisi 0. İBBye karsi onun yüzünden 2-0dan mac verdik. Manisa macina bakip, ilk11 oynamasini isteyenler vardi. Cok az bir süre bile yetti, verdigi zarari vermesi icin.
Selcuğun fiziksel acidan düsüsler yasadigi dönemler oluyor. Fakat yalandan oynuyor demek cok agir olmus. Selcuk hic bir zaman sert bir DM gibi defans yapmadi ki. Selcuk 2011-2012da bu kadar iyi defans yapmiyordu. Selcugun görevi, oyun kurup, takimi yönlendirmek, oyuna yaraticilik eklemek. Bu sene GSnin en yaratici oyuncusu. Selcuk cok genis bir alanda oynuyor. İleri 4lününün ne presi nede geriye dönüsleri yeterince iyi degil. Bu yüzden zaten cok yoruluyor, bu da oyundan düsmesine neden oluyor. Ek olarak, rakip topu oyuna cok rahat sokuyor. Sayica fazla geldiklerinde, adam mi alan savunmasi mi yapmakta kararsiz kaliyor. Bazende ataklari faulle kesiyor. Bundan dolayida Selcuk yalandan oynuyor deniyor. Rize macindan sonrada öyle söylüyorlardi. 1 sonraki hafta, Bursa macinda Selcuksuz ortasahayi gördük. Birde benim bu sene GSde gördügüm en büyük eksiklik, 1e1 top kapmakta cok zorlaniyoruz, kolay calim yiyoruz. özellikle hucum presi yapan oyuncular, cok zorlukla top kazanabiliyorlar.
Turkiyede liginde bir takim ortalama bir presle, iyi bir savunma durusu ve organizasyonuyla cok zor gol yer. Bizim yedigimiz gollerin cogunda birden fazla oyuncunun hatasi var.
Burak sakat sakat oynuyor, hala tam iyilesmedi. Buraka birsey olursa, kiminle oynayacagiz? Pandevle mi? Bu haliyle Genoaya gidip, Mbaye Niang gibi bir forvetin yerini nasil alacak, anlamiyorum. O kadar süre aldi, hic gelisme yok, hatta geriye gitti.
Bu arada bjk ve fb'den sonra oynadığımız son mac geri kalan haftalarda hep ilk biz oynayacağız bu cok önemli...
Sneijder'in 2 golü var. fav'a at bekle
aynen öyle renktasKimin attığı önemli değil kazanalım da.