STSL 14/15 H:29 | Akhisar Belediyespor 0-2 Galatasaray | M.S | 4 Mayıs

Hamza Hocaya uyanık olmayı
Takımımıza güzel taktik vermeyi
Sahaya güzel bi şekilde yaymayı
Rakibi yenmeyi ve İstanbul'a 3 puanla dönmeyi
Bizleri Sevindirmeyi Kendilerine Nasip Eyle yarabbim,

Başta Muslera'ya karşıdan gelen bütün topları
Bir panter gibi misali uçarak90 dan dahi oLsa yakalamayı
Semih ve Hakan'a karşıdan gelen bütün topları kesmeyi
Kendi arkadaşlarına isabetli pas olarak atmayı
Emre ve Yasin açıklarımıza fırtına gibi esmeyi
santraforumuza güze orta yapmayı
Senijder ve Burak'a da 90 dan rakip kaleye topu takmayı nasip eyle yarabbim

Son düzenleme:
O sezon da bu sezonki gibi 3-4 takım yarışıyordu.

Bu tür şampiyonlukların değeri yüksek oluyor işte. Hani rakiplerinin sana duydugu saygı üst seviyede oluyor.

Şu aşamada şampiyon olursak, hem fb hem bjk'lisi, Gs'nin ölüsü bile bizi halt etti diyecek.

Bu sezonki şampiyonluk geleceğimiz için çok çok önemli. Dolayısıyla şampiyonlugu en cok biz istemeliyiz.

Selçuk'un yanında kim oynayacak göbekte? Melo cezalı, Hamit sakat, Dzemaili kadro dışı. Emre Çolak çok zayıf kalabiliyor o bölgede bazen. Yekta mı oynayacak acaba?

Umut Bulut kesinlikle ilk 11 oynamamalı, gerekirse 70'ten sonra doldur boşalt/kaos için girer.

İlerisi şöyle olmalı:

----- Bruma ------ Sneijder ------ Yasin -----
--------------------- Burak --------------------

Hamza lütfen saçmalama artık. Çok rahat 3-5 puan önde olabilirdik Hamza'nın saçmalıkları olmasaydı. Bari şimdiden sonra saçmalamasın.

Bu tür şampiyonlukların değeri yüksek oluyor işte. Hani rakiplerinin sana duydugu saygı üst seviyede oluyor.

Şu aşamada şampiyon olursak, hem fb hem bjk'lisi, Gs'nin ölüsü bile bizi halt etti diyecek.

Bu sezonki şampiyonluk geleceğimiz için çok çok önemli. Dolayısıyla şampiyonlugu en cok biz istemeliyiz.

Haklısın çok değerli şampiyonluklar ama gelecek kısmına katılmıyorum.2008'den sonra ne oldu?2009 beşincilik,2010 üçüncülük,2011 sekizincilik.

29. haftalara gelip şampiyonluk yarışında olupta yarışı kaybettiğimizi hatırlamıyorum.

süper finalin olduğu sezonki gibi...4 günde 1 maç oynayacaz:o

Haklısın çok değerli şampiyonluklar ama gelecek kısmına katılmıyorum.2008'den sonra ne oldu?2009 beşincilik,2010 üçüncülük,2011 sekizincilik.

Euro 2008'in takımın dağılmasında payı oldugunu düsünüyorum. O sezon mevkilerine göre üst düzey performans sergileyen M.Topal-Servet-Emre Güngör sakat sakat oynatıldı ve bir daha eski performanslarına ulasamadılar.

Arda Euro 08'den sonra 08-09 yılında basının 1 numaralı malzemesi oldu.

Hakan'ın jubilesinden sonra takımda disiplinsizlikte hat safhadaydı.

Tabi ne olursa olsun kilit noktamız takım savunmasıydı. M.Topal-Emre-Servet 3'lüsü sağlam olsaydı biz o sezonda şampiyon olurduk. Hani hücum hattımız cok iyiydi ama merkez direncsiz, defans ise canlı bomba olmustu.

Offf cok heyecanli olacak ya artik maclardan zevk falan almiyorum arkadas dayanamicam bu heyecana
Ilk yarida goller buluruz umarim
Bi kerede rahat bi mac izleyelim

Offf cok heyecanli olacak ya artik maclardan zevk falan almiyorum arkadas dayanamicam bu heyecana
Ilk yarida goller buluruz umarim
Bi kerede rahat bi mac izleyelim

kaç kaç bitecek söyle de maçtan sonra biz de laf edelim
inş tandanslı msjlar atmakla olmaz bu işler allahın rapçisi

Selçuk her maç 11 de olmak zorunda mı ?

Bu adamı izlemek istemiyorum!

Ntv Spor'un tahmini ilk 11'i

Mus
Sabri Semih Hakan Telles
Emre Selçuk
Bruma S10 Yasin
Burak