STSL 14/15 H:29 | Akhisar Belediyespor 0-2 Galatasaray | M.S | 4 Mayıs

Hamza Hamzaoğlu, sağ kanat mevkiinde Umut Bulut ve Bruma arasında kararsız kaldı. (ASpor)

Ulan hala umutu dusunmesi gerci umutu oynatmayi planlayanin dusunme kapasitesi oldugunu sanmiyorum ya neyse

₪tapa

"Benimle Umut'un arasında kaldıysan Umut'u seç..Çünkü ben seçenek değilim.." "Bruma"

:D

Umut oynarsa kaybederiz,Oynamazsa kazanırız çok çok çok net.

Umut oynarsa direk kapatıyorum televizyonu.

Lanet olsun ya.

Kg var banko.

Umut oynarsa 2-1 kaybederiz, Oynamazsa 2-1 kazanırız.

54117471f630992ec43ad0a7.jpg

Umut oynarsa hepimiz kahretsin dicez izlemiceğimizi iddia edicez sonra dayanamayıb maç saati yayını açıcaz ve maç boyunca top her umuta geldiğinde saç baş yolucaz

sağ kanada koymayı düşünüo kararsız kalıyo harbi beyinsiz bu adam ya hele bi 11 de başlasın karışır buralar

Umut sonradan giremez diye bir kaide mi var yani neden 11?

Orta sahamız zaten Emre-Selçuk ile yumuşak olacak.Umut da oynarsa işimiz zor.

Umut oynar ve puan kaybedersek zerre üzülmeyeceğim. Bile bile ladese, enayiliğe lüzum yok artık nefret hissi daha güçlü geliyor.

Koy en iyi 11'i yenil eyvallah olmadı deriz bu kadarmış deriz ama sen bu futbol düşmanını kendinde futbol düşmanı olarak sürmedin mi sahaya Fener deplasmanında Trabzon deplasmanında ne oldu ne kazandın şimdi kazandığın şeyi buraya yazsam ceza yerim ee daha neyin ısrarındasın, peşindesin?

melo - hamit yok orta saha çöker.
kız gibi oynayan selçuk'tan bir halt beklemeyin. seneye kesinlikle sivri topukla tekmelenip kovulmalı. emre de artistlik yapmaya kalkarsa yandık .
kanatlarda bruma - yasin forvet olarak mecburen abrdurrahman çelebi olan burak tercih edilmeli.

Umut oynarsa mac icinde küfürü feci basarim ve cezami alirim.

Xhemaili niye kadro da olmaz ya... Melo ve Hamit yokken...

bzim balet ci Selcuk mu defans yapacak..

sadece umut kadroda mı onu merak ediyorum.

Geri
Üst Alt